Amber Heard για Depp:«Το τέρας μου ξερίζωνε τα μαλλιά και με χτυπούσε»

Νέες αποκαλύψεις για τον star του Hollywood

Στα μαχαίρια είναι ο Johnny Depp με την πρώην του Amber Heard, η οποία δεν λέει να τον αφήσει σε χλωρό κλαρί, επιμένοντας ότι έζησε έναν εφιάλτη φρικτής κακοποίησης από τον ηθοποιό κατά τη διάρκεια του γάμου τους. 

Σύμφωνα με το Associated Press, την Πέμπτη, η Amber Heard κατέθεσε αγωγή με την οποία ζήτησε από δικαστήριο της Βιρτζίνια να απορρίψει τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον της ο Johnny Depp, ζητώντας της 50 εκατ. δολάρια για άρθρο που είχε γράψει εκείνη τον Δεκέμβριο του 2018 στη Washington Post και στο οποίο παρουσίαζε τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Στη νέα αυτή αγωγή η ηθοποιός κάνει νέες αποκαλύψεις για την κακοποίηση την οποία υπέστη από τον Depp, αναφερόμενη σε τουλάχιστον δώδεκα υποτιθέμενα περιστατικά, πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του γάμου τους. 

Όπως ισχυρίζεται ο Johnny Depp ήταν διαρκώς μεθυσμένος και μαστουρωμένος. Τον αποκαλεί μάλιστα «τέρας» που τη χτυπούσε, τη χαστούκιζε, την κλωτσούσε, ενώ προσπάθησε και να την πνίξει. Αναφέρεται επίσης διεξοδικά σε μια επίθεση που δέχθηκε από τον ηθοποιό, κατά την οποία της τράβηξε τόσο δυνατά τα μαλλιά που της ξερίζωσε ολόκληρε τούφες. 

Την αγωγή δημοσιεύει το Page Six της New York Post και σε αυτά η Heard υποστηρίζει ότι η κατάχρηση ουσιών είχε μετατρέψει τον Johnny Depp σε έναν βίαιο και ανεξέλεγκτο άνθρωπο. 

Περιγράφει επίσης ένα περιστατικό τον Μάιο του 2014, όταν το ζευγάρι ταξίδευε με ιδιωτικό αεροσκάφος από τη Βοστόνη στο Λος Άντζελες. 

«Στην πτήση, ο Johnny ζήτησε από τους αεροσυνοδούς να του δώσουν μία φιάλη οξυγόνου και έπινε πολύ. Οι βοηθοί του μου είχαν πει ότι ήταν αναστατωμένος που γυρνούσα μια ταινία με μια ρομαντική σκηνή με τον James Franco την προηγούμενη μέρα. Λίγο αργότερα άρχισε να μου πετά αντικείμενα. Αντί να αντιδράσω στην συμπεριφορά του, απλά άλλαξα θέση. Αυτό δεν τον σταμάτησε. Έσπρωξε προκλητικά προς το μέρος μου μια καρέκλα κάποια στιγμή που πήγα να περάσω και μου φώναζε κοροϊδευτικά το όνομα James Franco».

Υποστηρίζει επίσης ότι την κλώτσησε στην πλάτη, εκείνη έπεσε κάτω και ο Depp της έριξε μια μπότα και συνέχισε να την προσβάλει, μέχρι που πήγε στην τουαλέτα και λιποθύμησε. 

Στην αγωγή της η Heard περιγράφει με πολλές λεπτομέρειες την κακοποίηση που υπέμεινε κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στην Αυστραλία, ένα μήνα μετά τον γάμο του. 

«Σε μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές αυτής της τριήμερης δοκιμασίας, ο Τζόνι με έπιασε από το λαιμό και με χτύπησε στο πάτωμα. Προσπάθησα να σηκωθώ καθώς προσπαθούσε να με στραγγαλίσει, αλλά τα χέρια και τα πόδια μου γλιστρούσαν πάνω στο χυμένο αλκοόλ και τραυματίζονταν από τα σπασμένα γυαλιά. Φοβόμουν για την ζωή μου και είπα στον Τζόνι ‘με πονάς και με κόβεις με τα γυαλιά’. Ο Τζόνι με αγνόησε συνεχίζοντας να με χτυπά με την κλειστή γροθιά του ενώ με το άλλο χέρι έσπαγε ένα πλαστικό τηλέφωνο πάνω σε έναν τοίχο, μέχρι που διαλύθηκε τελείως. Ενώ έσπαγε το τηλέφωνο, ο Τζόνι τραυματίστηκε σοβαρά στο δάχτυλό του, κόβοντας μάλιστα την άκρη του».

Το επόμενο πρωί, όπως ισχυρίζεται η ηθοποιός, ανακάλυψε πως ο Johnny Depp είχε ουρήσει σε όλο το σπίτι και είχε αφήσει μηνύματα με λαδομπογιά και το αίμα από το τραυματισμένο του δάχτυλο.

Το διαζύγιο του ζευγαριού βγήκε το 2016 με τον Johnny Depp να αρνείται τις κατηγορίες για κακοποίηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top