Λάμπης Λιβιεράτος: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για ακάλυπτες επιταγές!

Στο εδώλιο κάθισε και ο πρώην συνεταίρος του τραγουδιστή

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso ο Λάμπης Λιβιεράτος καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή. Ο τραγουδιστής κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για δύο ακάλυπτες επιταγές συνολικού ύψους 36.000 ευρώ.

Αρχικά του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή. Αυτή τη φορά ωστόσο, εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, με το δικαστήριο να του αναγνωρίζει το ελαφρυντικό των μη ταπεινών αιτίων.

Όταν η πρόεδρος του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου ρώτησε αν δηλώνει αθώος ή ένοχος εκείνος είπε: «Ζητάμε απλά την επιείκειά σας, να μειωθεί η προηγούμενη ποινή Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο απολογούμενος Λάμπης Λιβιεράτος, ανέφερε ότι έχει περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο με προβλήματα υγείας και με την οικονομική καταστροφή του, ενώ τόνισε πως σε άλλες περιπτώσεις έχει πληρώσει προσωπικά χρέη της εταιρίας. 

«Είχαμε μία ατυχία… καταλαβαίνω τον άνθρωπο που έχασε τα λεφτά του, αλλά κι εγώ πλέον κάνω μία εφήμερη εργασία. Τραγουδάω, αλλά πλέον η δουλειά έχει πέσει πάρα πολύ…», είπε συγκεκριμένα ο τραγουδιστής.

Στο εδώλιο κάθισε και ο πρώην συνεταίρος του τραγουδιστή στο καφέ- μπαρ που είχαν στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με το ίδιο ελαφρυντικό.

Το «παρών» στο δικαστήριο, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, έδωσε και ο έμπορος που έλαβε το 2011 από τους κατηγορούμενους τρεις επιταγές, συνολικού ύψους 46.000 ευρώ, ο οποίος τόνισε ότι έως σήμερα δεν έχει πάρει χρήματα για τα εμπορεύματα που αγόρασαν οι κατηγορούμενοι.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top