Κατεβαίνει για ευρωβουλευτής της ΝΔ ο Σάκης Ρουβάς;

Φούντωσαν οι φήμες ξανά!

Κάθε φορά που ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για εκλογές, οι φήμες που θέλουν τον Σάκη Ρουβά να συμμετέχει όλο και φουντώνουν! Κι αυτό είναι κάτι που γίνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια!

Έτσι, και αυτή τη φορά ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης φέρεται να μπαίνει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, όχι ως υποψήφιος βουλευτής, αλλά ως υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναζητούσε ένα πρόσωπο-έκπληξη για το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο και φαίνεται ότι κατέληξε στο πρόσωπο του δημοφιλούς τραγουδιστή.

«Ο γνωστός καλλιτέχνης εδώ και αρκετό καιρό φλέρταρε με την ιδέα της ενεργού εμπλοκής του στην πολιτική κάτι που μάλλον δείχνει να λαμβάνει σάρκα και οστά στις επικείμενες ευρωεκλογές του Μαΐου», αναφέρεται στο δημοσίευμα, όπου και σημειώνεται «ο Σάκης Ρουβάς ήδη έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα στην Πειραιώς από τους επικοινωνιολόγους της ΝΔ, προκειμένου να εκπαιδευτεί στα της πολιτικής, στη ρητορική, στις βασικές αρχές του κόμματος και στον τρόπο με τον οποίο θα αποφεύγει τις πιθανές «παγίδες» που θα του στήσουν οι αντίπαλοι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top