Kylie Jenner: Δε φαντάζεστε πόσα χρήματα έχει βγάλει

Είναι η πιο νέα δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με το Forbes

Είναι η μικρή αδερφή των Kardashian και στα 21 της απέκτησε τον τίτλο της νεότερης αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου στην ιστορία, χάρη στην άκρως επιτυχημένη εταιρεία καλλυντικών που ίδρυσε πριν από τρία χρόνια. Και κάπως έτσι πήρε την πρωτιά μέσα από τα χέρια του Mark Zuckerberg που είχε γίνει billionaire στα 23 του χρόνια. 

Το γνωστό οικονομικό περιοδικό Forbes διακρίνει τους δισεκατομμυριούχους που κληρονόμησαν μεγάλο μέρος της περιουσίας τους κι εκείνους που έφτιαξαν μόνοι τους τις περιουσίες τους, με την Kylie Jenner να βρίσκεται στη 2.057η θέση.

Με τον σύντροφό της Travis Scott στα φετινά βραβεια Grammy /Φωτογραφία AP Images

Το άλλοτε… ασχημόπαπο της οικογένειας Kardashian ξεκίνησε την εταιρεία της Kylie Cosmetics το 2015, λανσάροντας σετ μακιγιάζ για τα χείλη, στην τιμή των 29 δολαρίων με κραγιόν και μολύβι για τα χείλη στις ίδιες αποχρώσεις.

Μόνο πέρυσι, η Kylie Cosmetics είχε κέρδη 360 εκατομμυρίων δολαρίων από τις πωλήσεις, σύμφωνα με το Forbes. Η Jenner, που έχει μια κόρη ενός έτους, κατέχει το 100% της εταιρείας.

Συν τοις άλλοις. η μικρή Jenner κερδίζει χρήματα από διαφημιστικά σποτ αλλά και τις εμφανίσεις της στο ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians». Μάλιστα, ακόμα περισσότερη αγοραστική δύναμη της δίνουν οι 128 εκατομμύρια ακόλουθοι στο Instagram, που την κατατάσσουν στην έκτη θέση των κορυφαίων λογαριασμών διάσημων στον κόσμο, μόλις μια θέση πίσω από την αδερφή της Kim Kardashian.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top