Νεκρή βρέθηκε ηθοποιός του CSI Miami

Σε ηλικία 44 ετών

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της η ηθοποιός, Lisa Sheridan, γνωστή από τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές «CSI Miami», «Invasion» και«Halt and Catch Fire».

AP Photo/Laura Rauch

Την είδηση του θανάτου επιβεβαίωσε ο μάνατζερ της ηθοποιού, σημειώνοντας πως η οικογένειά της περιμένει να διευκρινιστεί η αιτία θανάτου.

Παρόλο που πολλά δημοσιεύματα κάνουν ήδη λόγο για αυτοκτονία, ο μάνατζέρ της επιμένει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ενδεχόμενο που αποκλείει και η οικογένειά της.

Η Lisa Sheridan, η οποία πέθανε σε ηλικία 44 ετών, υπήρξε στο παρελθόν αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό Ρον Λίβινγκστον από το «Sex and the City». 

«Η Λίζα πέθανε το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι της στη Νέα Ορλεάνη. Προς το παρόν δεν είναι γνωστή η αιτία θανάτου, περιμένουμε τον ιατροδικαστή. Προφανώς είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια. Η Λίζα ήταν πολύ αγαπητή και έχουμε καταρρακωθεί», είπε ο Μιτς Κλεμ.

«Η οικογένεια διαψεύδει κατηγορηματικά πως πρόκειται για αυτοκτονία και οποιαδήποτε τέτοια υπόνοια είναι παντελώς αβάσιμη»  

Η Lisa Sheridan εργαζόταν ως ηθοποιός για περισσότερες από δυο δεκαετίες και μεταξύ άλλων είχε εμφανιστεί στην ταινία «Strange Nature» το 2018, ενώ στο κοινό είχε γίνει γνωστή κυρίως από τον ρόλο της στο «CSI: Miami».    

Φίλοι της ηθοποιού εξέφρασαν στα social media την θλίψη τους για τον χαμό της, ανάμεσά τους και η Ντόνα Ντ' Ερίκο, που το 2015 είχε συνεργαστεί με την Lisa Sheridan στην ταινία «Only God Can».  
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top