Το «σκοτεινό» μυστικό του Michael Jackson: Γιατί μισούσε την εικόνα του

«Eίχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν παιδί»

Δείτε την... περίεργη αντίδραση του Michael Jakcson όταν είχε ερωτηθεί αν είναι παιδόφιλος

Μπορεί να έχουν περάσει 10 χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο Michael Jackson,  αλλά όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την προσωπική του ζωή.

Conrad Murray/ φωτογραφία ap

Τώρα μια νέα αποκάλυψη έρχεται να «ταράξει»  και πάλι τα νερά. αυτή τη φορά από τον γιατρό του «βασιλιά της Ποπ», Conrad Murray.
Μέσα στις σελίδες του βιβλίου του με τίτλο: «This Is It: Laying Bare Grim Details From The King Of Pop’s Life», υποστηρίζει ότι όταν ο τραγουδιστής ήταν μικρός είχε πέσει θύμα βιασμού.

Ο γνωστός καρδιολόγος, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ισχυρίζεται ότι αυτό το μυστικό το είχε μοιραστεί ο Michael Jackson μόνο μαζί του, αλλά παράλληλα υπογράμμισε ότι δε γνωρίζει ποιος ήταν εκείνος που τον εκμεταλλεύτηκε.

Conrad Murray/ φωτογραφία ap

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Mirror», ο Conrad Murray θεωρεί ότι αυτό το τραγικό περιστατικό που του συνέβη σε μια τόσο τρυφερή ηλικία ήταν η αιτία που ο διάσημος τραγουδιστής «μισούσε» την εικόνα του και προσπαθούσε να την αλλάξει μέσω των πλαστικών επεμβάσεων, ώστε να ξεχάσει αυτή την τραυματική εμπειρία.

Ήταν παιδόφιλος ο Jackson; Δύο θύματα περιγράφουν όσα έζησαν στη Neverland

Η δήλωση αυτή έρχεται - μάλλον όχι τυχαία - τη στιγμή που υπάρχει «αναβρασμός» και πάλι γύρω από το όνομα του «βασιλιά της Ποπ»,  με αφορμή το  νέο ντοκιμαντέρ του δικτύου HBO «Leaving Neverland» (Αφήνοντας τη Neverland), διάρκειας 4 ωρών, που βασίζεται στις μαρτυρίες δύο ανδρών ότι δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από τον Michael Jackson, όταν ήταν 7 και 10 ετών αντίστοιχα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top