Ήταν παιδόφιλος ο Jackson; Δύο θύματα περιγράφουν όσα έζησαν στη Neverland

Ένιωθα τόσο μόνος, λέει ο James Safechuck

Δείτε την... περίεργη αντίδραση του Michael Jakcson όταν είχε ερωτηθεί αν είναι παιδόφιλος

«Μου είπε ότι αν ποτέ ανακαλύψουν τι κάνουμε, τότε κι αυτός κι εγώ θα καταλήξουμε στη φυλακή» με αυτή την ατάκα η μαρτυρία ένας εκ των δύο θυμάτων, ηλικίας σήμερα 30 ετών, επιβεβαιώνουν ουσιαστικά ότι ο άλλοτε «βασιλιάς της Ποπ» ήταν παιδόφιλος.

Αυτό μαζί με άλλες καταγγελίες θα παρακολουθήσουμε στο νέο ντοκιμαντέρ του δικτύου HBO «Leaving Neverland» (Αφήνοντας τη Neverland), διάρκειας 4 ωρών, που βασίζεται στις μαρτυρίες δύο ανδρών ότι δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από τον Michael Jackson, όταν ήταν 7 και 10 ετών αντίστοιχα.

«Ο Jackson ήταν παιδόφιλος»: Πρώην καμαριέρα βγάζει τα άπλυτα του στη φόρα

Το ντοκιμαντέρ, εκτός από συνεντεύξεις με τους ενήλικες πλέον Wade Robson και James Safechuck και συγγενικά τους πρόσωπα, περιλαμβάνει στοιχεία που συνέλεξαν ο κινηματογραφιστής Dan Reed και οι συνεργάτες του στη διάρκεια των ερευνών τους για τον Βασιλιά της Ποπ.

«Δεν είναι μια ταινία για τον Michael Jackson να κακοποιεί μικρά παιδιά. Είναι μια ταινία για δύο οικογένειες και τον τρόπο με τον οποίο συμβιβάστηκαν με τις αποκαλύψεις των παιδιών τους μετά το θάνατο του Jackson», ισχυρίζεται ο σκηνοθέτης.

Εκπρόσωποι του Michael Jackson Estate από την πλευρά τους κάνουν λόγο για μια χυδαία απόπειρα εκμετάλλευσης με στόχο το κέρδος: «Πρόκειται για άλλη μια χυδαία παραγωγή σε μια εξοργιστική και αξιοθρήνητη προσπάθεια εκμετάλλευσης του ονόματος του Michael Jackson».

«Ο Michael Jackson με βίαζε για 7 χρόνια ως τα 14 μου»

Ο τίτλος του περιβόητου ντοκιμαντέρ παραπέμπει στο ράντσο Neverland στην Καλιφόρνια όπου ζούσε ο ποπ σταρ από το 1988 μέχρι το 2003. Η αστυνομία έκανε έφοδο στο ράντσο το 2003 μετά από καταγγελίες ότι ο θρυλικός τραγουδιστής είχε κακοποιήσει σεξουαλικά έναν 13χρονο. Δύο χρόνια αργότερα απαλλάχθηκε των κατηγοριών στη λεγόμενη «δίκη του αιώνα» που έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον πλανήτη. 

Ως γνωστόν, ο Michael Jackson πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών από υπερβολική δόση propofol.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top