«Ο Jackson ήταν παιδόφιλος»: Πρώην καμαριέρα βγάζει τα άπλυτα του στη φόρα

Έβλεπε παιδιά να κυκλοφορούν σχεδόν γυμνά στο σπίτι

Σοκ έχουν προκαλέσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη νέες αποκαλύψεις για τη σεξουαλική ζωή του άλλοτε κορυφαίου ποπ σταρ.

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος», δήλωσε η 56χρονη, πρώην καμαριέρα του Michael Jackson, Adrian McManus, σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, εξιστορώντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη «δράση» του Jacko.

Σε νεαρή ηλικία, όταν ο MJ έκανε... παρέα με τη Χιονάτη και τους νάνους /Φωτογραφία AP Images

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», που εστιάζει στις μαρτυρίες δύο ανδρών για την κακοποίησή τους από τον ποπ σταρ ενώ ήταν ακόμη αγόρια, η McManus αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να παρουσιάσει ορισμένα στοιχεία που «καίνε» τον μακαρίτη πρώην εργοδότη της. 

Η πρώην καθαρίστρια του εξήγησε πως τον καιρό που εργαζόταν στο ράντσο του, την περιβόητη «Neverland», έβλεπε καθημερινά νεαρά αγόρια να «παρελαύνουν» από την κρεβατοκάμαρα του. 

Όταν η ίδια έμπαινε αργότερα στο δωμάτιο να το καθαρίσει, τα «ευρήματα» που έδειχναν τι είχε προηγηθεί εκεί μέσα ήταν σοκαριστικά. Η ίδια είχε «ψαρέψει» πολλάκις τα εσώρουχα του Jackson και μικρών αγοριών από το τζακούζι και τις μπανιέρες του σπιτιού, ενώ έβλεπε επανειλημμένα παιδιά να κυκλοφορούν σχεδόν γυμνά στο σπίτι. Είχε δει με τα μάτια της τον MJ να κάνει μπάνιο μαζί με γυμνά αγόρια, ενώ εντύπωση της είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, υπήρχαν κρυμμένα σε πολλά συρτάρια σωληνάρια με βαζελίνη κι άλλα περίεργα αντικείμενα, όπως βιβλία για τον αυνανισμό.

Στη σκηνή κάνοντας τη θρυλική/προκλητική κίνηση όπου έπιανε τον καβάλο του /Φωτογραφία AP Images

«Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα κέρδισε την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο εργασιακό περιβάλλον για μένα», λέει σήμερα η γυναίκα. Μάλιστα, Όπως ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα, κάποτε ο πρώην εργοδότης της της είχε ζητήσει να πλαστικοποιήσει ορισμένες φωτογραφίες με γυμνά μωρά και να τις κρεμάσει στο δωμάτιό του. 

Η πρώην υπηρέτρια πιστεύει ότι ο τραγουδιστής που έφυγε από τη ζωή το 2009 βυθίζοντας στη θλίψη τους εκατομμύρια fans, κατέγραφε τις προσωπικές του στιγμές με τα ανήλικα θύματά του. Η ίδια είχε δει το μυστικό αρχείο των βιντεοκασετών, που αργότερα ο Jackson (σύμφωνα πάντα με την ίδια) έκρυψε σε μια αίθουσα προβολής, μακριά από τη Neverland, αφού το περιεχόμενό του θα μπορούσε να τον οδηγήσει στη φυλακή. 

Ερωτηθείσα για αυτές τις «εξαφανισμένες» κασέτες, η McManus ισχυρίστηκε ότι: «Πιστεύω ότι έδειχναν τον Michael να κάνει ανάρμοστα πράγματα με αγόρια. Πιστεύω ότι ήταν sex tapes».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top