Όλα όσα δεν ξέρετε για την τραγουδίστρια των KINGS

H Eμμανουέλα φωτογραφήθηκε ως άλλη...Κλεοπάτρα!

H νέα «βασίλισσα» των KINGS είναι η Εμμανουέλα, η οποία μίλησε στο star.gr για όλα! Τραγουδάει από την ημέρα που ξεκίνησε να μιλάει και από τότε δεν έχει περάσει μέρα που να μην το κάνει! 

Θα την πετύχεις με ένα ζευγάρι ακουστικά να ακούει μουσική όλη μέρα! Αν και είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτό επαγγελματικά!

Πλέον, είναι φοιτήτρια για δεύτερη φορά στο Τμήμα Μουσικών σπουδών της Θεσσαλονίκης, αλλά λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην Αθήνα δεν μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματά της. 

Γεννήθηκε στην Ξάνθη και μετακόμισε στην Αθήνα ενάμιση χρόνο πριν όταν συνεργάστηκε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Λίγο αργότερα γνώρισε και τους KINGS οι οποίοι ήταν σε διαδικασία αλλαγής της front woman του γκρουπ και έτσι την προσέγγισαν! 

Ανέκαθεν ήθελε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο ενός ποπ γκρουπ, οπότε αυτό σε συνδυασμό με τη χημεία μεταξύ τους και τους κοινούς τους στόχους τους ένωσαν από την πρώτη στιγμή γνωριμίας μέχρι και σήμερα! Αν τη ρωτήσεις θα σου πει ότι γεννήθηκε "KINGS" ! 

«Όλη μου η ζωή με οδηγούσε στους KINGS! Λοιπόν, ακριβώς πριν έναν χρόνο ετοίμαζα το πρώτο δικό μου τραγούδι και για την ενορχήστρωσή του με παρέπεμψαν στο στούντιο των παιδιών! Κάπως έτσι μπήκα για πρώτη φορά στο στούντιο του συγκροτήματος και ξεκίνησε η γνωριμία μου με όλη την ομάδα! Παράλληλα, εκείνο το διάστημα ο Γιάννης με τον Τέο ήταν σε φάση αναζήτησης νέας front woman! Τα υπόλοιπα γίναν από μόνα τους! Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και πως ήταν αδύνατον να μη συνεχίσουμε μαζί μουσικά!» είπε στο star.gr.

Λατρεύει τη "CHOCOLATA" που ήταν το τραγούδι με το οποίο οι KINGS τη σύστησαν στο κοινό και αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού, και είναι ευτυχισμένη ως καλλιτέχνης και γυναίκα που το "Πώς να φύγω", που είναι αφιερωμένο στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία, έχοντας ξεπεράσει τις 1.500.000 προβολές στο Youtube ενώ παράλληλα βρίσκεται αρκετά ψηλά στα ραδιοφωνικά charts! 

Εκείνη μας είπε για το νέο τραγούδι αλλά και για το αν έχει δεχτεί βία σε κάποια σχέση της, σωματική ή λεκτική:

Κατ' αρχήν να σου πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ ως γυναίκα και ως άνθρωπος που έχουμε δώσει αυτό το μήνυμα μέσα από το "πως να φύγω"! Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα, το 2019, μιλάμε για ένα φαινόμενο- μάστιγα. Έχω δεχτεί βία, ναι, λεκτική. Ξέρεις, ίσως είναι και πιο ύπουλη αυτή. Αναρωτιέσαι, είμαι μήπως υπερβολική; Μήπως δεν το εννοούσε; Μήπως καταβάθος θέλει το καλό μου; Η απάντηση είναι όχι! Να ακούτε πάντα το ένστικτό σας! Έχει πάντα δίκιο!

Η ίδια αν και πολύ σέξι μας είπε ότι απέχει από το σεξ έναν χρόνο και εξομολογήθηκε πώς δεν της λείπει η συντροφικότητα. Αυτό που της λείπει είναι κάτι που θα την παθιάσει πιο πολύ από αυτό που ζει καθημερινά με τους KINGS.

Το μυστικό ομορφιάς της είναι η γυμναστική, η υγιεινή διατροφή, ο ύπνος και το πολύ νερό!

Η πρώτη της συμμετοχή στους KINGS ήταν με το τραγούδι Chocolata. Στο video clip μεταμφιέστηκε σε Κλεοπάρτα, καθώς θαυμάζει τη σαγήνη της...

«Λατρεύω το αιγυπτιακό στυλ και θεώρησα πως είναι η καταλληλότερη στιγμή να μπω σε αυτό το ρόλο 100%, καθώς περνάω μια περίοδο της ζωής μου που νιώθω πιο δυναμική και πιο βασίλισσα από ποτέ!»

Όσο για το αν βάζει στόχους στη ζωή της και ποια είναι τα όνειρά της για το μέλλον:

«Και τα δυο θα έλεγα! Ναι, βάζω, αλλά λατρεύω κιόλας να με οδηγεί η μοίρα... Μου αρέσει να βλέπω σημάδια και να πιστεύω πως κάποια πράγματα ήταν για να γίνουν. Πιστεύω πως κάποια πράγματα επίσης είναι αδύνατον να τα αποφύγεις όσο κ αν προσπαθείς γι’ αυτό! Το όνειρο και ο στόχος μου για το μέλλον είναι ένας! Να φτάσω τους KINGS όσο πιο ψηλά γίνεται!!!!»

 

 

Location: Tokyo Theater Athens
Φωτογραφία: Βασίλης Καγκελάρης ( @vkagk_pics )
Make up: Μαρία Τάση ( @maria_tasi_makeupartist)
Κοσμήματα: Nikolas Frangos ( @frangosjewelry )
Μαγιώ: Alexandra Panagiotarou ( @alexandraonlineboutique )

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top