Μυστήριο με τον θάνατο γνωστού μοντέλου: Η περίεργη ανάρτηση στα social

Ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών

Η Alli MacDonnell, ένα από τα γνωστότερα top models της Ιρλανδίας, πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ντυμένη νύφη /Φωτογραφία Facebook

Λίγες ώρες πριν γίνει γνωστή η τραγική είδηση, η MacDonnell είχε αφήσει να εννοηθεί με ανάρτησή της στο Facebook ότι κάποιος της είχε μιλήσει άσχημα. «Γιατί να μην υπάρχει πρόβλημα όταν ένας άντρας αποκαλεί μια γυναίκα χοντρή και άσχημη;» είχε γράψει, χωρίς να ξεκαθαρίζει σε ποιον αναφερόταν.

Παρότι οι Αρχές δε θεωρούν ύποπτο τον θάνατό της, καλούν για κατάθεση άτομα που ήρθαν τελευταία σε επαφή μαζί της, δίνοντας διαστάσεις θρίλερ στη υπόθεση αναφορικά με το αν υπάρχουν «κρυμμένα» μυστικά γύρω από αυτόν. «Δεν εμπλέκεται τρίτος στον θάνατό της, όμως όποιος είχε επικοινωνήσει πρόσφατα μαζί της θα κληθεί να καταθέσει στις Αρχές» αναφέρει η ιρλανδική αστυνομία, προσθέτοντας ότι φως στα αίτια του θανάτου της θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η Alli με ένα από τα παιδάκια της /Φωτογραφία Facebook

«Ο Jackson ήταν παιδόφιλος»: Πρώην καμαριέρα βγάζει τα άπλυτα του στη φόρα

Η MacDonnell ήταν ανύπαντρη μητέρα τεσσάρων παιδιών, τα οποία θεωρούσε ολόκληρο τον κόσμο της. Είχε γίνει πρέσβειρα καμπάνιας για τον αυτισμό λίγο αφότου ο εννιάχρονος γιος της Χάρι και η δίχρονη κόρη της Σιένα διαγνώστηκαν με την πάθηση και είχε αφιερώσει χρόνο στην ενημέρωση της κοινής γνώμης για τον αυτισμό. 

Το τελευταίο διάστημα προετοίμαζε δύο τηλεοπτικές εκπομπές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top