«Ο Χρήστος Πολίτης έχει προτιμήσει να "μονάσει"»

Τι κάνει σήμερα ο «Γιάγκος Δράκος»;

Τι κάνει σήμερα ο «Γιάγκος Δράκος»;

Οι περισσότεροι τον θυμούνται ως «Γιάγκο Δράκο» στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Νίκου Φώσκολου «Η Λάμψη»!

Ωστόσο, ο Χρήστος Πολίτης τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία είχε μοιραστεί άπειρες σκηνές με τον συμπρωταγωνιστή της σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό You, ρωτήθηκε αν έχει κρατήσει επαφή μαζί του μετά τη «Λάμψη» ή ακόμα και αν μιλάνε πότε πότε στο τηλέφωνο.

«Δεν έχουμε μιλήσει, δε θέλει απ’ ότι έχω καταλάβει. Όχι προσωπικά με εμένα, γενικά. Ο Χρήστος έχει προτιμήσει να «μονάσει» ζει πια κοντά στην Επίδαυρο. Είναι μια χαρά με την οικογένειά του, τους ανθρώπους του, τους φίλους του, αλλά κουράστηκε προφανώς και ήθελε μετά απ’ όλα αυτά την απόλυτη απομάκρυνση», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, σχολίασε και τη δήλωση που είχε κάνει ο Χρήστος Πολίτης για τον Νίκο Φώσκολο, όταν δεν τον είχαν συμπεριλάβει στο αφιέρωμα «flashback» του Αντ1. Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός είχε πει «δεν αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για κανέναν».

«Όταν δαγκώνει κάποιος, δαγκώνει από πόνο. Εκτός αν είναι θηρίο της ζούγκλας, εκτός αν είναι σχιζοφρενής. Οι δαγκωματιές αυτές είναι τόσο μεγάλες που νομίζεις ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένα τέρας. Ο Χρήστος αισθάνθηκε πληγωμένος, αποδιωγμένος, ότι κάποιος ενδεχομένως τον κυνηγά, γι’ αυτό και αντέδρασε έτσι».

Κάτια Δανδουλάκη/φωτογραφία NDP

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top