Γλυκό ενσταντανέ - Δείτε τον Άνθιμο Ανανιάδη αγκαλιά με τον Φοίβο Βουτσά!

«Είμαι τυχερός που έχω την οικογένειά μου!»

Δείτε τον Άνθιμο με τη μητέρα του Εύη Καραγιάννη

Παρά τα όσα προβλήματα περνάει με την υπόθεση του γιου που έχει αποκτήσει με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή, ο Άνθιμος Ανανιάδης έχει πλέον επιστρέψει στις καθημερινές του συνήθειες.

Ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στον Κώστα Βουτσά, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με την μητέρα του Εύη Καραγιάννη κι όποτε βρίσκει χρόνο τον επισκέπτεται.

Δήμος Αναστασιάδης: Το γεύμα που ετοίμασε στην εγκυμονούσα Τζένη Θεωνά

Μάλιστα, πήγε στο σπίτι του πρώην πατριού του και πόζαρε αγκαλιασμένος με τον μικρό Φοίβο Βούτσα, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευτυχία είναι αυτές οι μοναδικές στιγμές, ανεκτίμητης αξίας δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάς και που σε αγαπούν αληθινά και για πάντα. Η οικογένεια μου, σταθερή αξία στη ζωή μου είναι η καθημερινή κινητήριος δύναμη. Πάντα δίπλα μου σε όλες τις εύκολες και δύσκολες αποφάσεις. Τα καλύτερα είναι μπροστά. Νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που έχω την οικογένεια μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που με στηρίζετε με την αγάπη σας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ευτυχία είναι αυτές οι μοναδικες στιγμές, ανεκτίμητης αξίας δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάς και που σε αγαπούν αληθινά και για πάντα. Η οικογένεια μου, σταθερή αξία στη ζωή μου είναι η καθημερινή κινητήριος δύναμη. Πάντα δίπλα μου σε όλες τις εύκολες και δύσκολες αποφάσεις. Τα καλύτερα είναι μπροστά. Νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που έχω την οικογένεια μου, τους φίλους μου και όλους εσας που με στηρίζετε με την αγάπη σας. #Pricelessmoments #Fivosvoutsas #Kostasvoutsas ‪#Theroadtogreatness ‬#nomatterhowfar #familyfirst

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top