Οι σπόντες του κολλητού της Γερμανού για τη συνεργασία με την Καινούργιου

Αποκαλύπτει γιατί τον… έφυγαν από το Open

Μόνο «ευτυχείτε» δεν ήταν η σύντομη συμμετοχή του Παναγιώτη Ραφαηλίδη στην εκπομπή που παρουσιάζει καθημερινά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής μίλησε στη Φωτεινή Πετρογιάννη και στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» της κολλητής του φίλης Ναταλίας Γερμανού, για αυτή του την «αποχώρηση» από το πάνελ της εκπομπής.

Τελικά έφυγε από το «Ευτυχείτε» για λόγους περικοπών; «Τι σημασία έχει; Αν έφυγες λόγω περικοπών, αν έφυγες γιατί σε φάγανε ή γιατί ήσουν όμορφος ή ενοχλούσες; Έγινε; Προχωράμε. Καλά να είναι κι αυτοί πίσω και αυτοί που θα συναντήσουμε μπροστά». Για ποιο λόγο πιστεύει ο ίδιος πως τον έδιωξαν; «Γιατί “ξεφόνταρα”. Όπου “ξεφοντάρεις” σε διώχνουν. Δεν ταίριαζα, ταίριαζα;».

Ο Παναγιώτης έμεινε μόνο λίγους μήνες μετά τη μετάβαση του Epsilon σε Open TV /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μάλιστα αποκάλυωε πως του είχαν τάξει μια άλλη εκπομπή που λεγόταν “Ευτυχείτε” αλλά δεν έμοιαζε με αυτό. Καθόλου! Ήταν ένα show άλλο, που έμοιαζε με τα πρότυπα ιταλικής τηλεόρασης, το οποίο θα το έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, με εκείνον στο πλευρό της, με ορχήστρα live, χωρίς “Διλήμματα”. «Όλα αυτά άλλαξαν και είχα βρεθεί σε μια κατάσταση άλλη. Εκεί λες ωραία τα γούστα μας και αυτά που θέλουμε, αλλά στο τέλος είναι δουλειά. Είπα να μείνω, να προσπαθήσω να αντεπεξέλθω σε αυτό που έπρεπε να κάνω, δηλαδή ησυχία. Αλλά δυστυχούσα, δεν ευτυχούσα» είπε ο Παναγιώτης.

Συνέχισε τις αποκαλύψεις λέγοντας πως όταν ήταν στο Epsilon με τη Ναταλία: «Μια φορά κάποιος πήγε να με φιμώσει, με τη διάθεση “αποφασίζουμε και διατάσσουμε”. Ήταν από υψηλά κλιμάκια. Λίγο ψάρωσα για κανένα μήνα. Μου είπαν “Μαζέψου, μη μιλάς πολύ”. Ήμουν με τη Ναταλία στην εκπομπή, την πρώτη χρονιά. Μου είπαν “Καλή η άνεση και η χημεία, αλλά δεν μας εξυπηρετεί πολύ”. Λίγο λούφαξα, σκέφτηκα τι να κάνω... Πήγαινα πολύ προβληματισμός για κάποιες εβδομάδες, μουγκός. Μετά είπα ας με διώξουν επειδή είμαι καλός, όχι επειδή είμαι γλάστρα. Και τελικά όλα πήγαν καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top