Ο Γιαννακόπουλος αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε με την Ξυλά

Οι ηθοποιοί ήταν μαζί 15 ολόκληρα χρόνια

Γιαννακόπουλος-Ξυλά

Σα βόμβα στη showbiz έσκασε η είδηση πως ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Φαίη Ξυλά δεν είναι πια μαζί μετά από 15 χρόνια σχέσης.

«Με τη Φαίη επιλέξαμε να ρίξουμε την αυλαία του γάμου μας ήσυχα και ωραία. Δεν έχει σημασία να σταθούμε στο τι μας οδήγησε στην απόφαση αυτή. Αυτό αφορά μόνο εμάς. Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω για το θέμα είναι πως με τη Φαίη διατηρούμε μια εξαιρετική επαφή – κυρίως λόγω του παιδιού μας, του Πάρη, αλλά όχι μόνο αυτού. Έζησα ευτυχισμένος πλάι της και αυτό είναι πολύ σημαντικό» ανέφερε στην εφημερίδα Reallife ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Τα μυστικά της Εδεμ».

Τόσο η Φαίη όσο και ο Κωνσταντίνος ήταν δύο άνθρωποι που κράτησαν χαμηλούς τόνους στη σχέση, τον γάμο αλλά και ο χωρισμό τους. Όπως τόνισε ο ηθοποιός το διαζύγιό τους ήταν βελούδινο και δεν υπήρξε κανένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

«Υπήρξε η φθορά του χρόνου. Συμβαίνει σε τόσα ζευγάρια, συνέβη και σε εμάς. Η Φαίη ήταν η σημαντικότερη γυναίκα της ζωής μου, την αγαπώ πάντα πολύ και θα την λατρεύω, κι ας τραβάμε πλέον άλλους δρόμους. Είναι η γυναίκα που μου έκανε το πιο ακριβό «δώρο» της ζωής μου, τον Πάρη, και θα την ευχαριστώ πάντα γι’ αυτό» ξεκαθάρισε ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

Όσο για το αν έχει ήδη κάποια άλλη σχέση; Ο ίδιος τόνισε πως ακόμα είναι πολύ νωρίς καθώς όταν βγαίνεις από μία τόσο μακροχρόνια σχέση θέλεις και το χρόνο σου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top