Απασφάλισε Έλληνας ηθοποιός: «Αρ…δια ξέρουν»

«Άντε και γαμ…τε. Αυτό κάναμε τρεις μήνες κλεισμένοι εδώ»

Ο ηθοποιός

Έξω από τα δόντια μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Στάνκογλου για το σινάφι των ηθοποιών, το κοινό και την επιτυχία. 

Σε ερώτηση του περιοδικού People ποια νοοτροπία του χώρου του τον εξοργίζει, πήρε φωτιά και απάντησε ότι αυτό που τον ενοχλεί είναι το κουτσομπολιό ανάμεσα στους ηθοποιούς. 

O Γιάννης Στάνκογλου - φωτογραφία NDP

«Μου την δίνει πολύ το κουτσομπολιό που υπάρχει. Το ότι όλοι ξέρουν τα πάντα, για όλους. Αρχ…ια ξέρουν», είπε, ενώ με το ίδιο… ταμπεραμέντο μίλησε και για το… δύσκολο κοινό του θεάτρου.

«Αυτό που με φτιάχνει πάρα πολύ είναι να έχω κάτω στο κοινό, ανθρώπους που είναι και καλά “δύσκολοι”. Άντε και γαμ…είτε. Αυτό κάναμε τρεις μήνες κλεισμένοι εδώ, αυτό παρουσιάζουμε. Είναι αποτυχία; Δεν με φοβίζει. Είναι επιτυχία; Την έχω γραμμένη», είπε.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η συνεχής επιτυχία δεν είναι εφικτή και πως όλοι έχουν τις καλές και τις κακές τους μέρες, ενώ έστρεψε τα πυρά του και εναντίον των δημοσιογράφων, τους οποίος χαρακτήρισε… «από τις χειρότερες φάρες».

«Και ηθοποιοί, και σκηνοθέτες και δημοσιογράφοι ίδια φάρα είναι. Ένας χώρος που λειτουργεί με κλίκες. Είναι ίδιον του Έλληνα να χωριζόμαστε. Αυτό που συμβαίνει χρόνια τώρα: να ‘σαι πολύ καλός στο δράμα του άλλου, αλλά όχι στη χαρά του. Αυτό μας έχει φάει ως λαό, ο φθόνος», είπε. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top