Ξαρχάκος, Μαχαιρίτσας, Μάνου ζητούν δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Τι έγραψε η τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Facebook

Οι Καλλιτέχνες που ζητούν δημοψήφισμα

Τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών ζητούν γνωστοί καλλιτέχνες, υπογράφοντας ψήφισμα που διακινείται μέσω των social media, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook η Αφροδίτη Μάνου. 

«Εμένα οι φίλοι μου υπογράφουν συνέχεια για να γίνει Δημοψήφισμα και να πάρει θέση όλος ο λαός για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι δικοί σας φίλοι;», έγραψε η Αφροδίτη Μάνου και στη συνέχεια ακολούθησε βομβαρδισμός post με τους καλλιτέχνες που έχουν υπογράψει το ψήφισμα. 

Ανάμεσά τους είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μανώλης Μητσιάς, η Σεμίνα Διγενή και αρκετοί ακόμα. 

Η Αφροδίτη Μάνου έχει εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή της στη Συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα σε μια από τις αναρτήσεις της η ίδια καλεί όλους στο συλλαλητήριο της Κυριακής. 

«Τα εθνικά θέματα και τα θέματα Δημοκρατίας, είναι αυτά που ενώνουν όλους τους πολίτες. Πρώτη φορά μετά από χρόνια λέω ΕΜΕΙΣ και το εννοώ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ λοιπόν, την Κυριακή, στο Σύνταγμα», έγραψε. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top