Στην Ταϊβάν υποδέχθηκαν τον νέο χρόνο Τανιμανίδης – Μπόμπα

Τα εντυπωσιακά βίντεο που ανέβασαν από την έλευση του 2019

Στην Ταϊπέι της Ταϊβαν υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα. 

Το ζευγάρι επέλεξε να ταξιδέψει αρχικά στην Κορέα, παρέα με τους κουμπάρους τους, Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου και για την Πρωτοχρονιά επέλεξαν την Ταϊβάν. 

Όλοι μαζί υποδέχθηκαν το 2019 στον εμβληματικό πύργο της πόλης και παρακολούθησαν το εντυπωσιακό show με τα πυροτεχνήματα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην Ταιπέι... και κάπως έτσι αποχαιρετούμε το 2018 και περιμένουμε το νέο έτος να μπει! Η χρόνια που πέρασε ήταν ευλογημένη, ξεκινήσαμε τη δίκη μας οικογένεια με τον @sakiswp , περάσαμε χρόνο με τους αγαπημένους μας, αλλά γνωρίσαμε και πολλούς νέους προορισμούς, ταξιδέψαμε πολύ και κάναμε πολλούς νέους φίλους από όλο τον κόσμο όπως οι μικρούλες φίλες μας από την Ταϊβάν που γνωρίσαμε στο αεροδρομιο και βολεύτηκαν στις βαλίτσες μας! ❤️ Εύχομαι σε όλους μας το 2019 να μας φέρει υγεία, χαρές και αστείρευτη δίψα για να ζήσουμε νέες εμπειρίες, να τολμήσουμε όσα δεν τολμήσαμε το 2018 και να δίνουμε απλόχερα αγάπη και χαμόγελα στους γύρω μας, παλιούς και νέους φίλους! 🥰 #travelwithchrismpo #2019loading #happynewyear #bye2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanidi (@chrismpo) στις

 

«Και κάπως έτσι φτάσαμε στην Ταϊπέι… και κάπως έτσι αποχαιρετούμε το 2018 και περιμένουμε το νέο έτος να μπει! Η χρόνια που πέρασε ήταν ευλογημένη, ξεκινήσαμε τη δίκη μας οικογένεια με τον @sakiswp , περάσαμε χρόνο με τους αγαπημένους μας, αλλά γνωρίσαμε και πολλούς νέους προορισμούς, ταξιδέψαμε πολύ και κάναμε πολλούς νέους φίλους από όλο τον κόσμο όπως οι μικρούλες φίλες μας από την Ταϊβάν που γνωρίσαμε στο αεροδρόμιο και βολεύτηκαν στις βαλίτσες μας! Εύχομαι σε όλους μας το 2019 να μας φέρει υγεία, χαρές και αστείρευτη δίψα για να ζήσουμε νέες εμπειρίες, να τολμήσουμε όσα δεν τολμήσαμε το 2018 και να δίνουμε απλόχερα αγάπη και χαμόγελα στους γύρω μας, παλιούς και νέους φίλους», έγραψε η Χριστίνα για το χρόνο που ήρθε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top