Αθηνά Οικονομάκου: «Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά γιατί...»

Η συγκινητική εξομολόγηση της ηθοποιού

Αθηνά Οικονομάκου

Ξεχωριστά είναι αυτά τα Χριστούγεννα για την Αθηνά Οικονομάκου, αφού είναι τα πρώτα που θα γιορτάσει με τον γιο της, Μάξιμο.

Η ηθοποιός είπε: «Είμαι πολύ ολοκληρωμένη, είναι ο κατάλληλος χαρακτηρισμός για να περιγράψω το πώς αισθάνομαι. Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι μαγικά, εντελώς διαφορετικά. Τα συναισθήματα μου είναι απερίγραπτα, μόνο μία γυναίκα που το έχει βιώσει μπορεί να με καταλάβει. Ειδικά τώρα που ο μπέμπης έχει αρχίσει να με φωνάζει «μαμά», νιώθω ευτυχισμένη ως άνθρωπος, ως γυναίκα. Το σπίτι μας είναι στολισμένο, θα περάσουμε τις γιορτές στην Αθήνα, οπότε θα περάσουμε όμορφα με το παιδάκι μας».

Άραγε υπάρχουν στιγμές που αγχώνεται μετά τον ερχομό του μικρού Μάξιμου, για το πώς θα καταφέρει να τα συνδυάσει όλα;
 
 «Και αγχώθηκα και συνεχίζω να αγχώνομαι. Μονίμως αναρωτιέσαι αν είσαι καλή, αν θα τα καταφέρεις, πόσο ευτυχισμένο θα είναι το παιδί μ' εσένα μαμά, όταν μεγαλώσει αν θα έχει κάποιο παράπονο. Νομίζω ότι δεν υπάρχει μαμά που να μη θέτει στον εαυτό της τα παραπάνω ερωτήματα. Έχω κάνει, βέβαια, αρκετή δουλειά με τον εαυτό μου για να είμαι σε θέση να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για το μωρό μου. Από εκεί και πέρα, προφανώς έχω ανασφάλειες και είμαι ευαίσθητη στο εν λόγω θέμα», ήταν η απάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου, στο Tv Κους Κους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top