Λάουρα Νάργες: Απαντά στα σχόλια για τη σχέση με την κόρη της Περράκη

Όσα είπε μετά τον χωρισμό από τον Μιχάλη Μουρούτσο

Πρώτη δημοσίευση  08.12.18, 19:33
 
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της Αναστασίας Περράκη στο Late Night Με Τον Γιώργο Λιάγκα

Η  Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος έπειτα από τρία χρόνια που ήταν μαζί αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Λάουρα Νάργες: Ο λόγος του χωρισμού από τον Μουρούτσο

H παρουσιάστρια των backstage του «The Voice» σε συνέντευξή της μίλησε για τον χωρισμό της με τον Ολυμπιονίκη, ενώ παράλληλα απάντησε και στην πρώην σύζυγο του συντρόφου της, Αναστασία Περράκη, η οποία σε παλαιότερη τηλεοπτική της συνέντευξη, είχε αφήσει αιχμές υποστηρίζοντας ότι η Λάουρα δε φερόταν καλά στην κόρη τους, Έλενα.

To πρώτο όλο νόημα μήνυμα της Λάουρας Νάργες μετά τον χωρισμό!

«Έχει γνωρίσει η Λάουρα την Έλενα. Απ’ ό,τι μου έχει πει η μικρή, νομίζω ότι έχουν καλές σχέσεις. Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται βασικά. Μου έχει πει διάφορα η μικρή που αφορά συμπεριφορές, οι οποίες με έχουν ενοχλήσει. Το έχουμε συζητήσει με τον Μιχάλη, αλλά θεωρεί ότι της το  λέει συμβουλευτικά», είχε πει στο Late Night με Τον Γιώργο Λιάγκα, η Αναστασία προσθέτοντας όλο νόημα: «υπάρχει ένα όριο σε όλα αυτά και το όριο το βάζει η εκάστοτε πλευρά, ή εγώ ή ο Μιχάλης».

Δείτε τι απάντησε η Λάουρα Νάργες μιλώντας στο περιοδικό People:

Έτσι ήταν οι χωρισμοί σου γενικότερα;
Ναι. Προσπαθώ να διαλέγω αυτόν το δρόμο. Δεν πετυχαίνει πάντα επειδή ο συγκεκριμένος τρόπος σκέψης πρέπει να είναι αμφίδρομος.
Το να παίρνει μια σχέση προβολή –οι δικές σου, θέλοντας και μη, είναι στο φως της δημοσιότητας– σε δυσκολεύει;
Φροντίζω να διατηρώ χαμηλούς τόνους, να μη βγάζω πολλά πράγματα προς τα έξω. Κι αυτό θέλω να συνεχίσω να το κάνω ακόμα κι αν κάτι έχει τελειώσει.

Ναι, αλλά είναι λογικό οι θαυμαστές να μαθαίνουν τα νέα σου…
Μέτρον άριστον. Υπάρχει μια κόκκινη γραμμή, ένα όριο πολύ αυστηρό, που προστατεύει εμένα και τη σχέση μου. Το κάνω για καλό, όχι για να το παίξω σταρ ή να τρέξω κάποιον δημοσιογράφο, αλίμονο!

Πόσο μάλλον όταν στην τελευταία σου σχέση υπάρχει και ένα παιδί.
Εννοείται.

Γενικότερα ακούστηκαν κάποια σχόλια από τη μητέρα του παιδιού…
Σχόλια τα οποία δεν σου κρύβω ότι με έχουν στενοχωρήσει πολύ γιατί δεν έχουν καμία δόση αλήθειας. Είχα επιλέξει εκείνη τη στιγμή να μην μπω στη διαδικασία να μιλήσω και να απαντήσω καθώς ένιωθα την ευθύνη να προστατεύσω περισσότερα άτομα και δεν ήθελα να πάρει έκταση το ζήτημα. Νομίζω πως ήταν άδικο.

Μίλησες; Πήρες τηλέφωνο;
Ήθελα πάρα πολύ, αλλά με απέτρεψαν. Οπότε δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, αν και δεν θα είχα πρόβλημα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top