Tα γενέθλιά της είχε η Ρούλα Ρέβη την Κυριακή και τα γιόρτασε με την οικογένεια και τους φίλους της!
Το βράδυ του Σαββάτου η γνωστή φωτογράφος μαζί με τον άντρα της, Αποστόλη Τότσικα βγήκαν να διασκεδάσουν στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Μπάμπης Στόκας και εκεί έσβησε τα κεράκια της.
Η φωτογράφος την Κυριακή έκανε το τραπέζι σε αγαπημένα της πρόσωπα στο σπίτι, ανάμεσά τους η Ευγενία Σαμαρά, ο Γιάννης Ποιμενίδης και ο αδελφός του Αποστόλη Τότσικα, Θανάσης.
Η Ρούλα «ανέβασε» βίντεο στο instagram. Μάλιστα, πρόσφατα είχε δηλώσει αν έχει αγαπημένα πρόσωπα που θέλει να φωτογραφίζει:
«Έχω ναι. Ο άντρας μου. Πάντα μου άρεσε να τον φωτογραφίζω, ακόμη και πριν γίνει ο άντρας μου. Είναι ο μούσος μου. Έχω τη Ζέτα Μακρυπούλια, που είναι πολύ ωραίο να τη φωτογραφίζεις, την Ελένη Μενεγάκη, την Έλλη Κοκκίνου, που περνάω τέλεια μαζί της».
Δείτε φωτογραφίες από το τραπέζι στο σπίτι της: