Λίζα Δουκακάρου: Η εξομολόγηση για την απώλεια του συζύγου της

Η δημοσιογράφος μίλησε και για τον νέο της σύντροφο

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στο «Μετά τα μεσάνυχτα» ήταν η Λίζα Δουκακάρου.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον θάνατο του συζύγου της Στέλιου Εμβαλωμένου το 2012 από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, αλλά και τον καινούργιο άνθρωπο που έχει μπει στη ζωή της.

«Ο έρωτας με τον σύζυγό μου ήταν κεραυνοβόλος. Πέρασα είκοσι χρόνια ευτυχισμένου γάμου. Αγαπώ τα παιδιά, θα ήμουν καλή μητέρα αλλά φοβόμουν πολύ. Δυστυχώς, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από καρδιακό επεισόδιο και δεν θα ευχόμουν να συμβεί σε κανέναν αυτό που πέρασα εγώ με το θάνατό του. Είναι τραγικό κυρίως για τον άνθρωπο που φεύγει και δευτερευόντως για αυτόν που μένει. Τον Αύγουστο έχασα και τη μητέρα μου από καρδιά η οποία είχε χρόνιο πρόβλημα και υπέφερε πολύ», είπε η Λίζα Δουκακάρου. 

Ωστόσο, σήμερα έχει γυρίσει σελίδα τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική. Κοιτάει το μέλλον όσο πιο αισιόδοξα μπορεί και συνεχίζει να ζει την κάθε στιγμή μοναδικά.

«Είμαι με έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή, είμαι πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι είμαι τυχερή για αυτό το λόγο, γιατί νομίζω ότι δεν είναι πια εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο και να μπορείς να είσαι μαζί και να έχεις ίδια οπτική στα πράγματα. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι με αυτόν τον άνθρωπο που βλέπει τη ζωή και τα πράγματα όπως ακριβώς τα βλέπω κι εγώ. Και γιατί όχι να μην κάνω κι άλλο γάμο», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top