Άστεγοι stars του Hollywood: Η φωτιά στην Καλιφόρνια τους έκαψε τα σπίτια

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media

Φωτιά Καλιφόρνια σπίτια Καρντάσιαν Τζέραρντ Μπάτλερ

Οι φονικές πυρκαγιές μαίνονται στην Καλιφόρνια και δεν είναι μόνο οι 30 και παραπάνω νεκροί ο απολογισμός, αλλά και πολλές περιουσίες που έχουν γίνει... στάχτη. Και μιας και σε τέτοιες περιπτώσεις τα φαινόμενα της φύσης δεν κάνουν εξαιρέσεις, από τις φλόγες που «τύλιξαν» την πλούσια κοινότητα του Μαλιμπού δεν γλίτωσαν και πολλές επαύλεις διασήμων.

Αν και οι ίδιοι εκκένωσαν τα σπίτια τους άρον-άρον, εντούτοις επιστρέφοντας αντίκρυσαν... συντρίμμια.

Ανάμεσα σε αυτούς ο Τζέραρντ Μπάτλερ, που μέσα από φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδειξε τις στάχτες στην θέση των οποίων ήταν κάποτε το σπίτι του.

«Επέστρεψα στο σπίτι μου στο Μαλιμπού μετά την εκκένωση. Σπαρακτικές στιγμές σε όλη την Καλιφόρνια. Εμπνευσμένος όσο ποτέ από το κουράγιο, το πνεύμα και τη θυσία των πυροσβεστών», και κάλεσε τα εκατομμύρια των followers του να στηρίξουν, αν μπορούν, «αυτούς τους γενναίους άνδρες και γυναίκες», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

 

 

Στον αγώνα κατά της φωτιάς και η Κλόι Καρντάσιαν, η οποία φορώντας μάσκα στο πρόσωπό της, έσπευσε να βοηθήσει τους πυροσβέστες, εφοδιάζοντάς τους με ό,τι χρειάζονταν.

Από την άλλη, η έτερη διάσημη περσόνα Κιμ Καρντάσιαν ενημέρωσε μέσω Twitter πως ένα μέρος της βίλας τους στο Xίντεν Χιλς «χτυπήθηκε» από τις φλόγες, αλλά δεν καταστράφηκε ολοσχερώς.

"Θύμα" και ο Ορλάντο Μπλουμ και η Τζέσικα Σίμπσον ενημέρωσαν τους φαν τους πως τα σπίτια τους κινδύνευσαν άμεσα από την πυρκαγιά, χωρίς να είναι γνωστό αν τελικά κάηκαν.

Ανάμεσα στους διάσημους που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους ήταν επίσης η Lady Gaga, ο τραγουδιστής Ρόμπιν Θικ και ο Πιρς Μπρόσναν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top