Ελένη Μενεγάκη: Η «Βασίλισσα της TV» που… προκαλούσε από τα 21 της!

Σήμερα γίνεται 49!

Σαν σήμερα σχεδόν μισό αιώνα πριν –κάπως βαρύ ακούγεται αυτό!- η πιο ξανθιά «βασίλισσα» που γνώρισε ποτέ η ελληνική τηλεόραση ήρθε στον κόσμο τούτο.


Σε νυχτερινό κέντρο το 1994

Λίγο πριν ξεκινήσει την καριέρα της στην τηλεόραση το 1991, η Ελένη Μενεγάκη είχε κάνει τα πρώτα βήματα στην αναπτυσσόμενη τότε σόουμπιζ ως μοντέλο. Έτσι, όπως πολλά μοντέλα της εποχής, δεν ήταν λίγα τα βίντεοκλιπ στα οποία συμμετείχε. 

Η πρώτη της φορά στην κάμερα ήταν το 1990 δίπλα στον Μιχάλη Ρακιντζή και στο κλιπάκι για τη μεγάλη του επιτυχία «Προκαλείς». Η καστανή τότε Ελένη, που βλέπαμε και σε αρκετά διαφημιστικά σποτάκια της εποχής, είχε πρωταγωνιστήσει και σε κλιπ του Αντύπα, αλλά και του κουμπάρου της Δημήτρη Κοντολάζου.


Παρουσιάζοντας τα καλλιστεία του ΑΝΤ1

Η πορεία προς τον… θρόνο!
Αμέσως μετά, το 1991, ήρθε στη ζωή της το Mega Channel και η εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» του Mega και «Τα Μπακούρια» του ΑΝΤ1, ενώ για δύο σεζόν ήταν το αντίπαλον δέος της θρυλικής «Κρύστας» του ΑΝΤ1 και του «Τροχού της τύχης», στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» του Mega με τον Γιώργο Πολυχρονίου.

Το 1995 ήρθε στη ζωή ο ΑΝΤ1 και η κωμική σειρά «Πάτερ ημών» του Αλέξανδρου Ρήγα με τον αείμνηστο Κώστα Καρρά. Την ίδια στιγμή ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια με τα νούμερα τηλεθέασης να… χτυπάνε κόκκινο! Παράλληλα, η ωραία Ελένη παρουσίαζε και τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1.


Με τον Γιάννη Λάτσιο απέκτησε τρία παιδιά

Το 2005, ακολούθησε τον τότε σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο στον Alpha, αναλαμβάνοντας την πρωινή ζώνη με το «Καφές με την Ελένη» για έξι σεζόν. Από το 2011 μέχρι σήμερα η «Ελένη» έχει γίνει μεσημεριανή.


Με τον σημερινό της σύζυγο Μάκη Παντζόπουλο

Παρότι τα νούμερα τηλεθέασης πλέον δεν τη φέρνουν στην κορυφή της ζωνής, η Ελένη στα 49 της αποτελεί από μόνη της το σημαντικότερο brand name, όχι μόνο της τηλεόρασης, αλλά ολόκληρης της ελληνικής σόουμπιζ.

Χρόνια πολλά Ελένη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top