Η Ζέτα Δούκα στο star.gr: «Δύσκολο να κάνω δεύτερο παιδί λόγω… ηλικίας!»

Στέλνει... Γράμμα σε ένα παιδί!

Την είδαμε πρώτη φορά στη μικρή οθόνη μέσα από τη σειρά «Εκτός πορείας». Τα lifestyle περιοδικά που αγαπούσαν να ανακαλύπτουν νέα πρόσωπα εκείνη την εποχή, είδαν στη νέα, ταλαντούχα, ξανθιά και όμορφη Ζέτα Δούκα την καινούργια τους μούσα.

Μιλούσε έξω από τα δόντια. Ευτυχώς, πολύ περισσότερο τα «έλεγε» στους ρόλους της. Έτσι βρέθηκε το 2004 να πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του Mega «Η ώρα η καλή» που γνώρισε τεράστια επιτυχία για δύο σεζόν. Οι προτάσεις για θέατρο και κινηματογράφο ατελείωτες, ενώ κάποια στιγμή ακουγόταν ότι θα ενσαρκώσει τη Μελίνα Μερκούρη στην τηλεόραση, κάτι που -δυστυχώς- δεν έγινε ποτέ.


Από την παράσταση «Γοργόνες και μάγκες»

Στο σίριαλ «Λάκης ο γλυκούλης» στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη, είδαμε το πιο κωμικό πρόσωπό της, κάτι που συνεχίστηκε και στις σειρές «Οι βασιλιάδες» και «Μοντέρνα οικογένεια» με τον Κώστα Κόκλα. Πέρυσι ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της Μαίρης Χρονοπούλου στη θεατρική μεταφορά «Γοργόνες και μάγκες», ενώ μετράει κάμποσα κινηματογραφικά blockbusters στο ενεργητικό της όπως «Το Φιλί της ζωής, «Η Νήsos» κ.ά.


Με τον σκηνοθέτη της παράστασης Μάνο Πετούση

Γράμμα σε ένα παιδί
Μετά τη γέννηση της κορούλας της, της μικρής Θάλειας, καρπό του έρωτά της με τον personal trainer Μιχάλη Χατζαντωνά, φαίνεται πως ο μονόλογος «Γράμμα σε ένα παιδί» βασισμένος στο ομώνυμο βιβλίο της Οριάνα Φαλάτσι, την αφορά πολύ περισσότερο. Μια δουλειά που είχε ανεβάσει ξανά το 2012 σε σκηνοθεσία Μάνου Πετούση. Έτσι, ξανά από αρχές Οκτωβρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη για μιάμιση ώρα, μόνη της στη σκηνή του Θεάτρου «Αλκμήνη» παίζει με όλα τα συναισθήματα, χαρίζοντας στο κοινό μία μοναδική ερμηνεία.


Με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζαντωνά

Στην κάμερα του star.gr, η ευγενέστατη Ζέτα μοιράζεται τους λόγους που άργησε να γίνει μητέρα. «Νομίζω ότι οι συνθήκες είναι απαγορευτικές στο να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί. Το μέλημά μου το κυριότερο είναι το παιδί μου να ορθοποδήσει. Να ζήσει μια ζωή κανονική, ευτυχισμένη…». Ποιος είναι πιο αυστηρός η ίδια ή ο σύντροφός της στο μεγάλωμα της Θάλειας; «Ο άντρας μου είναι πιο αυστηρός στα μικρά, τα καθημερινά… Εγώ της θέτω τα όρια στη συμπεριφορά της» εξομολογείται. 

Κεφάλαιο «παιδί»
Πώς της φαίνεται το ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της; «Δύσκολο! Έχει να κάνει και με την ηλικία μου. Ένα παιδί 2,5-3 ετών όπως είναι και η Θάλεια θέλει πάρα πολύ ενέργεια. Δεν ξέρω πως θα είμαι σε 2-3 χρόνια από τώρα, νομίζω δε θα έχω δυνάμεις. Πρέπει να κάνεις παιδιά όταν είσαι λίγο πιο μικρός», λέει η γλυκιά ηθοποιός με πάσα ειλικρίνεια.



Εργαζόμενη μαμά
Μετά την Αθήνα, η Ζέτα ετοιμάζεται να περιοδεύσει με το «Γράμμα σε ένα παιδί» ανά την Ελλάδα, αλλά και να βγάλει την παράσταση στο εξωτερικό. Παράλληλα, συζητάει τη συμμετοχή της σε νέα τηλεοπτική σειρά, ενώ από τον ερχόμενο Φεβρουάριο αρχίζει τα γυρίσματα μίας καινούργιας ταινίας.

Πολλά πράγματα για μία νέα μαμά με πολλά ταλέντα που πλέον διοχετεύει την ενέργειά της και στο νέο της διαδικτυακό project, το all4z.gr.

Γράμμα σε ένα παιδί
Θέατρο Αλκμήνη
Αλκμήνης 8-12, Πετράλωνα

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.15

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top