Η γυμναστική της JLo...

Διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της διεθνούς showbiz

Η Jennifer Lopez δεν παραλείπει ποτέ την καθημερινή της γυμναστική, γι’ αυτό διατηρεί την ευεξία και την καλογυμνασμένη της σιλουέτα.  Αναμφισβήτητα διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της διεθνούς showbiz.

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι πιστή στην καθημερινή της προπόνηση όπου κι αν βρίσκεται. Τις περισσότερες φορές προτιμά να γυμνάζεται παρέα με τον αγαπημένο της, πρώην αθλητή του μπέιζμπολ Alex Rodriguez. Η σταρ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εκγύμναση των χεριών, της κοιλιάς και των γλουτών της.


Οι ερωτευμένοι… πρίγκιπες!

Meghan και Harry δεν μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους. Ξεχειλίζουν από τρυφερότητα. Ξεχνούν το πρωτόκολλο του Μπάκιγχαμ και εκδηλώνονται δημοσίως. Η εγκυμονούσα Meghan περπάτησε στη διάσημη παραλία Μπόντι φορώντας ένα μάξι ριγέ φόρεμα το οποίο κοστίζει 1.000 ευρώ. Με τον Harry και την ομάδα “One Wave” τήρησαν όλο το τελετουργικό. Κάθισαν στην άμμο και κουβέντιασαν για ζητήματα ψυχικής υγείας.

Ο πρίγκιπας και ο Αυστραλός πρωθυπουργός σκαρφάλωσαν στη γέφυρα του Σίδνεϋ και ύψωσαν τη σημαία των αγώνων Ινβίκτους.


Το σούπερ μόντελ Karlie Kloss έγινε συννυφάδα της Ivanka Trump

Το σούπερ μόντελ Karlie Kloss έγινε κι επισήμως συννυφάδα της Ivanka Trump.  Η καλλονή παντρεύτηκε τον επενδυτή στις νέες τεχνολογίες Joshua Kushner, αδερφό του Jared.

Η Νύφη επέλεξε δημιουργία του οίκου Dior και ανέβασε τη φωτογραφία του γάμου της στο Instagram. Το μοντέλο πριν παντρευτεί ασπάστηκε τον ιουδαϊσμό.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top