Στηρίζει Καπουτζίδη η Ιωάννα Λίλη - Διαβάστε το συγκινητικό της μήνυμα

Τάσσεται κατά του bullying

Ιωάννα Λίλη

Με αφορμή τα λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη για τον πιτσιρικά ράπερ στο «Ελλάδα έχεις Tαλέντο» και το τραγούδι του για το bullying, η Ιωάννα Λίλη μοιράστηκε τις σκέψεις της στο Instagram, στηρίζοντας έτσι τον αγαπημένο ηθοποιό και δημιουργό.

Καπουτζίδης: O κύριος Ουγγαρέζος φοβήθηκε ότι θα του κόψουν την εκπομπή...

«Πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν άνθρωποι που «εκμεταλλεύονται» τη δύναμη και τη δυνατότητα που έχουν να ακούγεται η φωνή τους από τα ΜΜΕ και να εκφράζουν απόψεις και μηνύματα με περιεχόμενο ανθρωπιστικό . Να μιλούν για το σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, την αλληλοκατανόηση, την ανοχή της διαφορετικότητας, την αλληλεγγύη. Ολα αυτά αποτελούν αξίες που μπορούν να εξυγιάνουν την κοινωνία μας, που δυστυχώς δείχνει συχνά ότι νοσεί και αδυνατεί να αντιμετωπίσει τον εκφοβισμό, ακόμη κι όταν εκδηλώνεται στα πρώιμα σχολικά χρόνια και προσβάλλει ανεπανόρθωτα παιδικές ψυχές ......Κάποιες σκέψεις μου με αφορμή τα λόγια του Γ. Καπουτζίδη προς τον 15χρονο που μας συγκίνησε με το τραγούδι του για το bullying, αλλα και σαν μικρό αφιέρωμα στην Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας που ήταν χθες 10 Οκτωβρίου!!!??????????», έγραψε ποστάροντας μια λευκή καρδιά σε μαύρο φόντο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν άνθρωποι που «εκμεταλλεύονται» τη δύναμη και τη δυνατότητα που έχουν να ακούγεται η φωνή τους από τα ΜΜΕ και να εκφράζουν απόψεις και μηνύματα με περιεχόμενο ανθρωπιστικό . Να μιλούν για το σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, την αλληλοκατανόηση, την ανοχή της διαφορετικότητας, την αλληλεγγύη. Ολα αυτά αποτελούν αξίες που μπορούν να εξυγιάνουν την κοινωνία μας, που δυστυχώς δείχνει συχνά ότι νοσεί και αδυνατεί να αντιμετωπίσει τον εκφοβισμό, ακόμη κι όταν εκδηλώνεται στα πρώιμα σχολικά χρόνια και προσβάλλει ανεπανόρθωτα παιδικές ψυχές ......Κάποιες σκέψεις μου με αφορμή τα λογια του Γ. Καπουτζίδη προς τον 15χρονο που μας συγκίνησε με το τραγούδι του για το bullying, αλλα και σαν μικρό αφιέρωμα στην Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας που ήταν χθες 10 Οκτωβρίου!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😔

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top