Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θα ακολουθούσα τυφλά τον Γιώργο Λιάγκα»

Τι ζήτησε για να είναι στο πάνελ της Σκορδά

O Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε στην κάμερα του star.gr τι ζήτησε για να είναι στο «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας με τον φίλο του Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο πάρτι του περιοδικό «OK!» και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. 

«Είχα αμφιβολίες να είμαι στη Φαίη Σκορδά για να μην κάνω το ίδιο που έκανα έξι χρόνια. Ήθελα απλά να μην γυρίσω σε αυτό που υπηρέτησα, θεωρώ, καλά επί έξι χρόνια… Βλέπω ότι έχω αυτό που ήθελα. Αυτό που ήθελα κάποια παραπάνω πράγματα, κάποιες ενότητες παραπάνω, κάποιον παραπάνω ρόλο. Αυτό ζήτησα»!

Έσταξε… φαρμάκι ο Ουγγαρέζος για τη Σπυροπούλου

Απάντησε και στην ερώτηση των ρεπόρτερ για το αν θα ακολουθούσε τον φίλο του Γιώργο Λιάγκα σε άλλο κανάλι: «Την χημεία που έχω με τον Γιώργο είναι δύσκολο να τη βρεις. Είμαστε δύο διαφορετικοί επαγγελματίες… Θα τα έβαζα κάτω τα πράγματα… Ένας παραπάνω παράγοντας θα ήταν ότι θέλω να δουλέψω με τον Γιώργο, αλλά να τον ακολουθήσω τυφλά είναι ένα μάτσο πράγματα που έχουν σχέση. Έχω συμβόλαιο με ένα κανάλι, είναι τα οικονομικά, η ομάδα, η προοπτική... είναι πάρα πολλά. Όμως ένα συν θα ήταν ότι είναι ο Γιώργος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top