Μπάμπης Στόκας: Πρώτη φορά απαντά για το τραγούδι που έδωσε στην Πάολα!

Έδωσε συνέντευξη στην πρώην γυναίκα του, Φωτεινή Ψυχίδου

Στο θέατρο Βράχων όταν οι Πυξ Λαξ γιόρτασαν τα 30 τους χρόνια ανακοίνωσαν και τη νέα συνεργασία τους με την Πάολα!

Ο Μπάμπης Στόκας ανακοίνωσε ότι αμέσως μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ έγραψαν ακόμα ένα τραγούδι, ντουέτο, και κάλεσε στη σκηνή την Πάολα για να το ερμηνεύσουν. Με ροκ εμφάνιση στα μαύρα, τοπάκι και παντελόνι, η Πάολα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. 

Ωστόσο, μετά από αυτό πολλοί σχολίασαν αρνητικά αυτή τη συνεργασία.

Ο Μπάμπης Στόκας έδωσε συνέντευξη στην πρώην γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του, Φωτεινή Ψυχίδου για την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και απάντησε σε όλα!

«Το τραγούδι «άσπρο πουκάμισο» το έγραψα πριν πολλά για τους μετανάστες και θέλαμε να το πει μια γυναικεία λαϊκή φωνή» είπε και πρόσθεσε:

«Οι Πυξ Λαξ δεν είχαν ποτέ στεγανά. Μας αρέσει η λαϊκή μουσική, το ίδιο με τη ροκ. Οι Πυξ Λαξ δεν είπαν ποτέ ότι είναι μια έντεχνη μπάντα. Εμένα προσωπικά δεν μ’ αρέσει αυτή η λέξη. Έχουμε κάνει συνεργασίες και με τον Μάκη τον Χριστοδουλόπουλο, έχουμε δώσει τραγούδι στον Νίκο τον Νομικό, έχουμε δώσει τραγούδι στον Πασχάλη Τερζή, στον Νότη Σφακιανάκη και το κάναμε επειδή γουστάραμε».

Στη συνέχεια ο Μπάμπης Στόκας τόνισε: «Ένας από τους λόγους που επιλέξαμε την Πάολα είναι ότι είναι εμπορική. Ας μην κλείνουμε τα μάτια. Το ίδιο πάθαμε και με τον Καρρά. Έλεγαν ότι τα πήραμε. Ούτε πήραμε, ούτε δώσαμε! Το τραγούδι «Ας την να λέει προοριζόταν για τον Στράτο Διονυσίου. Πέθανε και μια βραδιά που είδαμε τον Καρρά, του προτείναμε να το πει. Εκείνος δεν ήθελε. Όταν απάντησα ότι δεν θα έδινα τραγούδια στην Πάολα, η ερώτηση ήταν αν θα έγραφα τραγούδια κατά παραγγελία γιατί γράφω λίγα τραγούδια και μόνο με έμπνευση! Κακώς τότε ανέφερα το όνομα της Πάολας, αλλά το ανέφερα επειδή ήταν το πιο δυνατό όνομα. Δεν είμαι άνθρωπος που κακολογώ τους συναδέλφους. Ούτε νιώθω τον εαυτό μου ότι είμαι καλύτερος από τους άλλους».
 

 

 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top