Drew Barrymore: «Τα ναρκωτικά υπήρξαν ο χειρότερός μου εφιάλτης»

Τα είπε όλα σε talk show

Drew Barrymore

Η Drew Barrymore μίλησε για το ταραγμένο παρελθόν της. Ως γνωστόν από πολύ νεαρή ηλικία αντιμετώπιζε πρόβλημα εθισμού με τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά. 

Η 43χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο talk show «Norm Macdonald Has a Show» όπου άνοιξε τα χαρτιά της για τη χρήση ναρκωτικών, δεδομένου ότι στα 14 της μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης. Όταν ο Macdonald τη ρώτησε αν της λείπει η κοκαΐνη, απάντησε με ειλικρίνεια ότι κάτι δε συμβαίνει.

«Όχι. Θεέ μου, έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά όχι!», είπε. «Πλέον μοιάζει σαν τον μεγαλύτερο μου εφιάλτη. Ποτέ δεν έπαιρνα παραισθησιογόνα... Πλέον πίνω τα ποτά κι απολαμβάνω τη ζωή μου σαν κανονικός άνθρωπος. Σίγουρα δεν είμαι από αυτούς τους… στρατιώτες και ούτε το παίζω αθώα, όμως η χρήση κοκαΐνης αυτήν τη στιγμή μοιάζει κυριολεκτικά σαν τον χειρότερο μου εφιάλτη».

Η γλυκιά ηθοποιός δήλωσε επίσης πως δεν έκανε ποτέ χρήση ηρωίνης, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση κολλητής φίλης που είχε με τη μητέρα της Jaid, αλλά ότι η είσοδός της στη showbiz από τους πρώτους μήνες της ζωής της, ήταν αυτό που την έριξε στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top