Η συνάντηση πρώην ζευγαριού στην παρουσίαση προγράμματος του Alpha

Δείτε τις φωτογραφίες

Πριν από πολλά χρόνια ήταν μαζί. Η σχέση τους διήρκησε μόνο τρεις μήνες και δεν πρόλαβε να… καεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα φαίνεται πως έχουν μία πολύ ιδιαίτερη επαφή, αφού εκείνος έχει βρεθεί αρκετές φορές καλεσμένος στις εκπομπές της.

Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού και τον Απόστολο Γκλέτσο που σχεδόν 15 χρόνια μετά τη σύντομη ερωτική σχέση που είχαν, συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην παρουσίαση προγράμματος του Alpha. Η παρουσιάστρια κι ο πρώην ζεν πρεμιέ, νυν δήμαρχος Στυλίδας χαμογέλασαν στο φωτογραφικό φακό και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην αίθουσα του Ζαππείου για το λαμπερό event.

Μάλιστα η Ναταλία πριν από δύο χρόνια είχε μιλήσει για αυτή τη σχέση στην εκπομπή της: «Έχω απέραντο σεβασμό για αυτό τον άνθρωπο, γιατί έχει αυθεντική μαγκιά. Όχι, δεν είναι καλός σύντροφος! Έτερον εκάτερον. Αυτή τη στιγμή στα 50 του μπορεί να έχει εξελιχθεί στον καλύτερο. Στα 26-27 του, θα μου έλεγε κι ο ίδιος ότι θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι είναι καλός σύντροφος.

Ήμασταν μαζί για πολύ λίγο διάστημα, τρεις μήνες. Υπέροχος φίλος, αλλά δεν μπορούσες ποτέ να νιώσεις ότι τον έχεις, δεν τον έχεις ποτέ. Νερό και σου φεύγει, αυτό είναι και το ενδιαφέρον του!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top