Μανούσος Μανουσάκης: Οργισμένος με την ψευδή είδηση του θανάτου της Ε.Παππά

Οι δηλώσεις του σκηνοθέτη στο Star

Σάλος στο διαδίκτυο. «Πέθαναν» την Ειρήνη Παππά, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του ανιψιού της, Μανούσου Μανουσάκη.

Η γκάφα του Ηλία Ψινάκη: «Πέθανε» την Ειρήνη Παππά στο Ιnstagram

«Την προηγούμενη εβδομάδα γράψανε ότι πέθανε ο κύριος Γαβράς, σήμερα είναι η σειρά της Ειρήνης Παππά.  Αυτόν τον πολιτισμό έχουμε. Δεν σεβόμαστε τίποτα, δεν έχουμε καμία δεοντολογία δεν εκτιμούμε πια τίποτα Ο ένας τυμβωρύχει σε βάρος του άλλου. Αμολιούνται τα κοράκια να φάνε τις σάρκες…», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης στο Star.

Η Ειρήνη Παππά ξέρει καλά από αρχαίες τραγωδίες. Σε τέτοια μακάβρια ιστορία όμως, να την πεθαίνουν ενώ ζει, δεν έχει ξανά πρωταγωνιστήσει. Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση της δημοσιογράφου Ντέπυς Γκολεμά στο Facebook, με αφορμή τα γενέθλια της σπουδαίας ηθοποιού.

“Γενναία και περήφανη σαν Ελληνίδα νικήθηκε από μια αρρώστια τη χειρότερη κατά τη γνώμη μου, το Αλτσχάιμερ», έγραψε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος στα social media.

Ο Ψινάκης «πέθανε» την Ειρήνη Παππά στο Ιnstagram


Πολύ γρήγορα η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Θύμα απάτης των fake news/ social media και ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης. Την πέθανε, πριν την ώρα της.

Λίγα  λεπτά αργότερα, όταν έμαθε ότι η πολυβραβευμένη σταρ ζει, κατέβασε το post άρον άρον, η ζημιά όμως είχε ήδη γίνει.


Φίλοι και συγγενείς γιόρτασαν τα γενέθλια της Ειρήνης Παππά αλά Ιταλικά

Φίλοι και συγγενείς γιόρτασαν τα γενέθλια της αλά…. Ιταλικά, με την προβολή δύο επεισοδίων της ιστορική σειρά L'Odissea του 1968, όταν η Ειρήνη Παππά Χιλιομόδι Κορινθίας, γοήτευε εκατομμύρια Ευρωπαίους ως Πηνελόπη.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top