Γιάννης Κότσιρας: Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του γιου του, Νικόλα

Ο μικρούλης έγινε δύο ετών

Γενέθλια για τον γιο του Γιάννη Κότσιρα

Μοναδικές στιγμές βιώνει ο Γιάννης Κότσιρας, αφού πριν από δυο χρόνια η σύζυγός του, Κατερίνα Πέρρου  έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο γιος του ζευγαριού είχε χθες γενέθλια και ο τραγουδιστής  δημοσίευσε στο Instagram την τούρτα του γιου του και έγραψε: «Χρόνια μας πολλά. @adalivitsanou έκανες πάλι το θαύμα σου.  Σε ευχαριστούμε πολύ!!! #happybirthday».


Αυτό το διάστημα ο Γιάννης Κότσιρας και η Κατερίνα Πέρρου κάνουν τις διακοπές τους Εύβοια και περιμένουν με ανυπομονησία και τον ερχομό του δεύτερου μωρού τους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα τη δημοσιότητας.

Μάλιστα, ο Γιάννης Κότσιρας πριν από λίγα χρόνια  έδωσε αθόρυβα τέλος στον γάμο του µε τη Μαριλένα, η οποία επί αρκετά χρόνια υπήρξε και µάνατζέρ του, έτσι αθόρυβα ξεκίνησε ξανά από το µηδέν την προσωπική του ζωή, για να συναντήσει και πάλι την απόλυτη ευτυχία.

 

Γιάννης Κότσιρας- Κατερίνα Πέρρου

Η Κατερίνα Πέρρου, η οποία κατάγεται από τη Βόρεια Ελλάδα, είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά και έχει αλλάξει ριζικά την καθηµερινότητά του. Ακριβώς επειδή είναι και οι δύο χαµηλών τόνων, µόνο στενοί τους φίλοι ξέρουν πώς γνωρίστηκαν ή άλλες λεπτοµέρειες της σχέσης τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top