Συγκινητική βραδιά για τον Μάνο Ελευθερίου στο Ηρώδειο

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της πυρκαγιάς στο Μάτι

Σπουδαίοι καλλιτέχνες και χιλιάδες συμπολίτες μας γέμισαν ασφυκτικά το Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης για τη συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Όλοι μαζί έγιναν μια αγκαλιά, προσφέροντας μάλιστα όλα τα έσοδα της εκδήλωσης στους πυρόπληκτους της Αττικής.
Γιώργος Νταλάρας, Χρήστος Νικολόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας,  Μαρία Φαραντούρη, Μίλτος Πασχαλίδης και άλλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες, μουσικοί, εκπρόσωποι της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, ήταν εκεί...  για να τιμήσουν τη μνήμη του Μάνου Ελευθερίου και των 98 ανθρώπων που κάηκαν στο Μάτι.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης. Ταξίδεψαν στους μαγικούς κόσμους του Μάνου Ελευθερίου από τη Σμύρνη και την Κατερίνη μέχρι τη Χίο και τη Μυτιλήνη, στηρίζοντας έμπρακτα τους πληγέντες.

Ενός λεπτού σιγή στο Ηρώδειο για τα θύματα της πυρκαγιάς στο Μάτι

Η ατμόσφαιρα κάτω από την Ακρόπολη ήταν φορτισμένη, ειδικά όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής για τα θύματα των πυρκαγιών στο Μάτι. Αποθέωση και για τον Μάνο Ελευθερίου.

Ο Γιώργος Νταλάρας που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του.

«Η μεγάλη μας αγάπη για αυτόν μας δίνει θάρρος και κουράγιο να μιλάμε γι' αυτόν, να τραγουδάμε γι' αυτόν και να είναι πάντα δίπλα μας γύρω μας. Με τη στοργή του, το πνεύμα του την πένα του», είπε ο Γιώργος Νταλάρας.

Συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου στο Ηρώδειο με έσοδα για τους πυρόπληκτους

«Χαίρομαι πάρα πολύ που τόσος κόσμος σήμερα, είναι γεμάτο το Ηρώδειο έμπρακτα έρχονται και πολύ συνειδητά και για τη συναυλία, αλλά και για να συμμετέχουν σε αυτόν τον σκοπό», δήλωσε στην κάμερα του Star, o καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.

Δείτε δώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top