Καίτη Γαρμπή: «Μάγεψε» το κοινό της Αθήνας με μία ανεπανάληπτη συναυλία

Ξεσήκωσε τους θαυμαστές της τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες

Ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι στην 30χρονη επιτυχημένη πορεία της, αλλά και με τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, χάρισε η Καίτη Γαρμπή στη συναυλία της στο Κηποθέατρο Παπάγου το βράδυ της Δευτέρας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια παρέσυρε το κοινό, που είχε γεμίσει το χώρο, ερμηνεύοντας κομμάτια από τον πρόσφατο δίσκο της «Σπάσε Τους Δείκτες» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, καθώς και πολλά από τα διαχρονικά της hits, όπως τα «Χαμένα», «Το Τζίνι», «Ιεροσυλία», «Ένταλμα Συλλήψεως», «Βιάστηκα», «Μην Με Συγκρίνεις», «Του Φεγγαριού Αναπνοές», «Απονομή Δικαιοσύνης»  «Το Λάθος», «Ανεμοδαρμένα Ύψη», καθώς και το «Ελλάδα Χώρα Του Φωτός» με το οποίο εκπροσώπησε τη χώρα μας στην Eurovision πριν από 25 χρόνια.

Από το ρεπερτόριο, που επιμελήθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, δεν έλειψαν τραγούδια με την υπογραφή γνωστών συνθετών, όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Απόστολος Καλδάρας και Γιάννης Σπανός, καθώς και επιτυχίες που έχουν πρωτοπεί οι Στράτος Διονυσίου, Μαρινέλλα, Στέλιος Καζαντζίδης, Βίκυ Μοσχολιού και Τόλης Βοσκόπουλος, καθώς και ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα.

Για περίπου τρεις ώρες, η Καίτη ξεσήκωσε το κοινό με τον δικό της μοναδικό τρόπο και τις υπέροχες ερμηνείες της, με τον κόσμο να τραγουδά μαζί της και να την χειροκροτεί θερμά! Μάλιστα, αν και λίγο πριν το φινάλε άρχισε να ψιλοβρέχει, η τραγουδίστρια και ο κόσμος παρέμειναν στις θέσεις τους, απολαμβάνοντας το πρόγραμμα μέχρι τέλους!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top