Σπηλιώτη: Το ανατριχιαστικό post 40 ημέρες πριν τον τραγικό θάνατό της

Τι είχε αναρτήσει η αδικοχαμένη ηθοποιός στο facebook

Δείτε στο βίντεο πώς αποχαιρέτησαν τη Χρύσα Σπηλιώτη οι συνάδελφοί της...

Ανατριχιαστική είναι η ανάρτηση που είχε κάνει η Χρύσα Σπηλιώτη στο facebook, στις 13 Ιουνίου, 40 ημέρες πριν βρει τραγικό θάνατο από την πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε στο Μάτι. 

Η ηθοποιός είχε αναρτήσει την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, η οποία έγραφε:  «Ζήστε την ζωή σας όπως γουστάρετε γιατί στο τέλος το μόνο που θα πει ο κόσμος είναι συλλυπητήρια!!».

Υπενθυμίζεται, ότι η Χρύσα Σπηλιώτη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Το καρέ της Ντάμας», αγνοούνταν από την προηγούμενη Δευτέρα. Ωστόσο, η σορός της βρέθηκε την Κυριακή, επιβεβαιώνοντας το χειρότερο σενάριο. 

Δύο ημέρες νωρίτερα, είχε ταυτοποιηθεί και η σορός του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη. 

Η ηθοποιός με το που ξέσπασε η πυρκαγιά, έφυγε από την παραλία και πήγε να βρει το σύζυγό της. Και οι δυο, με τα αυτοκίνητά τους, εγκλωβίστηκαν στο δρόμο, δίπλα στο οικόπεδο της... φρίκης. Τα αυτοκίνητα τους βρέθηκαν καμένα εκεί. Στο ίδιο σημείο,  βρέθηκε απανθρακωμένο και το ένα σκυλάκι τους. Το άλλο βρέθηκε μισοκαμένο , αλλά ζωντανό στην παραλία...

Το τελευταίο χειροκρότημα για τη Χρύσα Σπηλιώτη, θ΄ακουστεί  σήμερα. Η οικογένειά της, συγγενείς , αγαπημένοι της φίλοι και συνάδελφοι θα τη συνοδέψουν στην τελευταία της κατοικία. Δίπλα της θα βρίσκεται και ο αγαπημένος της σύζυγος, Δημήτρης Τουρναβίτης. Ο άνδρας , που μέχρι την τελευταία...πνιγηρή ανάσα τους, βρισκόταν δίπλα της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top