Συγκλονίζει η Κάτια Ζυγούλη:«Ο πατέρας μου σώθηκε από τις φλόγες μέσα σε..»

Η ανάρτηση στα social media

Ραγίζει καρδιές η Ζυγούλη για το πώς σώθηκε ο πατέρας της

Συγκινεί με τα λόγια της για τις μητέρες που έχασαν τόσο άδικα και ξαφνικά τα παιδιά τους στις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.
Ο λόγος για την Κάτια Ζυγούλη, η οποία με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media αποκάλυψε πως ο πατέρας της σώθηκε από τη φονική πυρκαγιά την τελευταία στιγμή.

«Βλέπω τώρα τον γιο μου να παίζει με το νερό, γιατί ειδοποιήθηκα εγκαίρως από την Στέλλα για την φωτιά και θα την ευγνωμονώ για πάντα. Και αισθάνομαι τυχερή που ο πατέρας μου σώθηκε από τις φλόγες μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό την τελευταία στιγμή και μπορώ πάλι να τον αγκαλιάσω. Και αισθάνομαι τυχερή που σε λίγες ημέρες θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου που θα είναι και πάλι λειτουργικό. Μα αυτό που με κάνει πιο τυχερή είναι πως δεν θα ξεχάσω τι έγινε. Κάθε πρωί θα κοιτάω από το παράθυρο μου όλες τις μάνες που έμειναν με άδειες αγκαλιές, όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλους τους ανθρώπους που χάσανε τους δικούς τους, όλους μου τους φίλους που χάσανε τα σπίτια τους. Όλους τους γείτονες μου που χάσανε την ζωή τους. Θα τους θυμάμαι κάθε μέρα, με θλίψη αλλά και ότι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό...», έγραψε η Κάτια Ζυγούλη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top