Ραγίζει καρδιές η κόρη του Τουρναβίτη -Αγνοείται ακόμα η Σπηλιώτη

Το μήνυμα και το βίντεο που ανέβασε στο facebook

Δείτε στο βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star το σκυλάκι της Σπηλιώτη που βρέθηκε αλλά το χρονικό της τραγικής υπόθεσης...

Ραγίζει καρδιές το βίντεο και το μήνυμα της κόρης του Δημήτρη Τουρναβίτη, ο οποίος ήταν ένα από τα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. 

Την ώρα που η σύζυγός του, η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη αγνοείται για πέμπτη ημέρα, η Αλίκη Τουραβίτη θέλησε να αποχαιρετίσει τον πατέρα της και μέσω facebook, συγκινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και όλη την Ελλάδα. 

Διαβάστε επίσης: Αφιέρωσαν παράσταση στην Αρχαία Επίδαυρο στη Χρύσα Σπηλιώτη

Όπως βλέπετε ανέβασε ένα video με εκείνον να παίζει πιάνο και μικρά παιδιά να τραγουδούν κι έγραψε: «Και εγώ σε χάνω… Μίλα μου! Άκου τι θα πω ψηλά τα χέρια γιατί τόσο σ αγαπώ… μίλα μου…. Και μένω αταξίδευτος! »

Η οικογένεια του Δημήτρη Τουρναβίτη έμαθε εχθές επίσημα τα κακά μαντάτα. Ο άνθρωπος τους, πρωταθλητής του μοντέρνου πεντάθλου, είναι ένας από τους 26 νεκρούς στο οικόπεδο του θανάτου. Το σπίτι του ζευγαριού είναι ακριβώς δίπλα. Όταν ξέσπασε η φωτιά προσπάθησαν να τρέξουν για να σωθούν. Η Χρύσα Σπηλιώτη μέσα στον πανικό δεν μπορεί να βρει τον άντρα της και αποφασίζει να μην ακολουθήσει μια ομάδα ανθρώπων, που κατευθυνόταν προς την παραλία. Τότε ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου της λέει : "Ή έρχεσαι ή καίγεσαι", με την ηθοποιό να του απαντά πως έχασε τον σύζυγο της και πρέπει να τον βρει. Ήταν και η τελευταία φορά που την είδε.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό:Αυτός είναι ο σκύλος της Σπηλιώτη-Βρέθηκε στο Κόκκινο Λιμανάκι

Εντωμεταξύ, καμένο και φοβισμένο εντοπίστηκε κάτω από ένα βράχο στο Κόκκινο Λιμανάκι το μικρό σκυλάκι της Χρύσας Σπηλιώτη. Τα αθώα ματάκια του είδαν τα πάντα. Έζησε κι εκείνο την απόλυτη φρίκη μαζί με ανθρώπους και άλλα ζωντανά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top