Κάτια Ζυγούλη: Η έκκληση που κάνει για τα δύο κοριτσάκια που αγνοούνται

Τι έγραψε στο Instagram

Την αγωνία του κυρίου Φιλιππόπουλου και της συζύγου του, οι οποίοι ψάχνουν τα 9χρονα κορίτσια τους, τις δίδυμες Σοφία και Βασιλική Φιλιπποππούλου, συμμερίζεται η Κάτια Ζυγούλη. 

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά κοινοποίησε μέσω Instagram το Amber Alert για τα δύο κοριτσάκια που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές. 

 

 

Οποίος γνωρίσει οτιδήποτε,σας παρακαλώ επικοινωνήστε.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Τα δίδυμα εννιάχρονα κορίτσια αγνοούνται από το Κόκκινο Λιμανάκι, στο Μάτι Αττικής. Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η υπόθεση αναζήτησης των δύο δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται από το βράδυ της Δευτέρας, όταν ξέσπασε η φωτιά στο Μάτι, εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα, με τον πατέρα τους να υποστηρίζει ότι τα αναγνώρισε σε βίντεο που προβλήθηκε με διασωθέντες στη Ραφήνα. 

Οι ελπίδες του κ. Φιλιππόοπουλου όμως έσβησαν λίγες ώρες αργότερα καθώς εμφανίστηκε ενώπιον των αρχών ο άνδρας που βλέπουμε στις εικόνες να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και είπε ότι τα κοριτσάκια τα οποία φαίνονται στα πλάνα είναι οι δικές του κόρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρίλερ με τις 9χρονες δίδυμες - Έκανε λάθος ο τραγικός πατέρας

Ο Σάκης Ρουβάς στο πλευρό των θυμάτων της φωτιάς


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top