Η Σπυροπούλου ποστάρει... "κάτι δικά της"

Το μήνυμα της παρουσιάστριας στο Instagram

Σπυροπούλου μήνυμα παρουσιάστριας στο Instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο για το οποίο τα τελευταία χρόνια έχουν ακουστεί, ειπωθεί και γραφτεί πάρα πολλά. Η γρήγορη επαγγελματική ανέλιξη συζητήθηκε πολύ.

«Σύμφωνα με ένα πανάρχαιο δόγμα τα πάντα στον κόσμο έχουν μια διπλή γέννηση! Πρώτα γεννιούνται στο μυαλό μας και ύστερα σε αυτό που αποκαλούμε “εξωτερική πραγματικότητα” ! Σε αυτό το σημείο βρέθηκα τυχαία 10 χρόνια πριν όταν ήμουν περίπου 20 ετών και σταμάτησα να βγάλω μια φωτογραφία… κουβαλώντας πολλές σκέψεις και όνειρα…Μετά από τόσα χρόνια πέρασα σήμερα και έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα… πέρασαν τόσες σκέψεις από το μυαλό μου με την πιο σημαντική να κυριαρχεί: ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ! Όπου κοιτάς… εκεί πας», ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Σύμφωνα με ένα πανάρχαιο δόγμα τα πάντα στον κόσμο έχουν μια διπλή γέννηση! Πρώτα γεννιούνται στο μυαλό μας και ύστερα σε αυτό που αποκαλούμε “εξωτερική πραγματικότητα” ! Σε αυτό το σημείο βρέθηκα τυχαία 10 χρόνια πριν όταν ήμουν περίπου 20 ετών και σταμάτησα να βγάλω μια φωτογραφία..κουβαλώντας πολλές σκέψεις και όνειρα.. Μετά από τόσα χρόνια πέρασα σήμερα και έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα..πέρασαν τόσες σκέψεις από το μυαλό μου με την πιο σημαντική να κυριαρχεί: ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ! Όπου κοιτάς..εκεί πας! #ΚατιΔικαΜου #PhilosopherOfRhodes #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top