Παραμυθένιος γάμος στο Πόρτο Φίνο για την κόρη της Αnna Wintour

Η Bee Shaffer φόρεσε απλό νυφικό και χρυσά σανδάλια

Ένα δαντελένιο νυφικό των Dolce & Gabbana και ένα πέπλο στο ίδιο ύφος επέλεξε η 30 ετών κόρη της διευθύντριας της αμερικανικής Βογκ για το γάμο της στο μαγευτικό Πόρτο Φίνο της Ιταλίας με τον γιό της διευθύντριας της ιταλικής έκδοσης του κορυφαίου περιοδικού μόδας.

Η Bee Shaffer  συνδύασε το απλό αλλά πανέμορφο νυφικό της με ένα ζευγάρι χρυσά σανδάλια, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και έναν μεγάλο κρεμαστό σταυρό στον λαιμό της, ενώ κρατούσε μια ανθοδέσμη με παιώνιες και τριαντάφυλλα.

Ο γαμπρός, ο 35χρονος  Francesco Carrozzini φορούσε ένα μπλε σκούρο κοστούμι.

Μετά το πέρας της τελετής, οι δυο τους περπάτησαν χέρι  χέρι .Ο γαμπρός  άλλαξε ρούχα και επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα παντελόνι τζιν. Και η ίδια όμως, αργότερα μέσα στην ημέρα άλλαξε και φόρεσε ένα καλοκαιρινό floral φόρεμα.

Η Μπι ανέβασε μάλιστα την πρώτη  φωτογραφία της στο Instagram ως παντρεμένη αλλάζοντας μάλιστα και το επίθετό στο λογαριασμό της. Ποζάρει αγκαλιασμένη με τον άντρα της.

Όσο για τη διάσημη μητέρα της δεν έχει γίνει γνωστό  αν ήταν παρούσα στην τελετή.

Πριν από λίγες ημέρες είχαν παντρευτεί ξανά στο εξοχικό της στο Λόνγκ Άιλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένα βίντεο του γάμου είχε τότε κυκλοφορήσει στα social media

Οι επίσημες φωτογραφίες απ’ τον γάμο στο Πόρτο Φίνο μπορεί να εμφανιστούν σε ένα από τα επόμενα τεύχη της αμερικανικής Vogue. Ίσως να αποτελέσουν και τον αποχαιρετισμό της Anna καθώς φημολογείται ότι θα παραιτηθεί από τη θέση της μετά το φετινό τεύχος του Σεπτεμβρίου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top