Ο λαμπερός γάμος της δημοσιογράφου του star.gr, Μαρίας Κυπραίου

Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Γρηγόρη Ξενάκη

Ένας δικός μας άνθρωπος, μια αγαπημένη συνάδελφος, η δημοσιογράφος και social media manager του star.gr, Μαρία Κυπραίου, παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο τον αγαπημένο της και άντρα της ζωής της, Γρηγόρη Ξενάκη. 

(Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της νύφης επιμελήθηκε ο Δημήτρης Δημητρούλης) 

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, η Μαρία ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του δικηγόρου συντρόφου της και όλοι οι φίλοι, συγγενείς αλλά και συνάδελφοι του ζευγαριού ήταν εκεί για να τους καμαρώσουν! 

Ο γάμος τους τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Λόγγο Αιγίου, μιας και η Μαρία έχει καταγωγή από την περιοχή. Κουμπάροι τα αδέλφια τους, Φοίβος Γεώργιος Ξενάκης και Κατερίνα Γεωργία Κυπραίου, με τους οποίους είναι πολύ δεμένοι. 

(Το ζευγάρι με τα αδέλφια τους - κουμπάρους τους)

Η Μαρία, λάμποντας από ευτυχία, έφτασε στην εκκλησία στην… ώρα της, φορώντας ένα κομψό νυφικό του Οίκου Pronovias, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, συνοδευόμενη από τους «άντρες» της, όπως τους αποκαλεί και η ίδια, τον πατέρα της, Σταύρο, και τον πολυαγαπημένο της νονό, Αχιλλέα. 

Εκεί την περίμενε καρτερικά ο Γρηγόρης, ο οποίος δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω της όταν την είδε. Άλλωστε ήταν «συγκλονιστικά όμορφη», όπως της ψιθύρισε ο ίδιος την ώρα του μυστηρίου.  

(Ο γαμπρός με κοστούμι Hugo Boss)

Μετά την τελετή ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στο χώρο «Θάλασσα» του Ξενοδοχείου Long Beach, όπου όλα ήταν παραμυθένια! 

Τη διακόσμηση, τόσο του χώρου όσο και της εκκλησίας, επιμελήθηκαν με πολλή αγάπη ο νονός της νύφης, Αχιλλέας Καράμπαμπας και ο Δήμος Δάντσικας, ενώ τις φωτογραφίες του γάμου τράβηξε ο Θάνος Λαίνας και Αφροδίτη Ζαγγανα. 

Το ζευγάρι, αφού χαιρέτησε τους καλεσμένους του, έκανε «δυναμική» είσοδο με το τραγούδι των Coldplay, «Α sky full of Stars» και το πάρτι ξεκίνησε! Όλοι οι φίλοι τους ανέβηκαν στην πίστα και χόρεψαν μέχρι πρωίας. 

Φυσικά, συγκινητική ήταν η στιγμή του πρώτου χορού του ζευγαριού αλλά και όταν η νύφη χόρεψε με τον μπαμπά της. 

(Η νύφη με τον πατέρα της)

( Η νύφη με τον νονό της, Αχιλλέα) 
Το ζευγάρι με τους γονείς του

Η βραδιά είχε και άλλες εκπλήξεις, όταν το ερωτευμένο ζευγάρι χόρεψε το «Η αγάπη θέλει δύο» σαν... άλλoι Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ αλλά και η τούρτα έκπληξη που έκανε η Μαρία στον νονό της για τα γενέθλιά του.

Άλλωστε, αυτό ήταν και το hashtag του γάμου τους: #ηαγαπηθελειδυο_mg_2018.

Το star.gr εύχεται στη Μαρία και τον Γρηγόρη «βίον ανθόσπαρτον» και να είναι η ζωή τους τόσο όμορφη όσο η ημέρα του γάμου τους. 

Επιμέλεια: Στέλλα Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top