Ό,τι φοράει η Meghan Markle γίνεται μόδα!

Οι θαυμαστές της την προσέχουν από την κορυφή έως τα νύχια

  Σε fashion icon εξελίσσεται η Meghan Markle. Ό,τι φοράει η Δούκισσα του Sussex γίνεται αμέσως μόδα και ξεπουλάει … Από την κορυφή μέχρι τα νύχια προσέχουν την Meghan Markle οι θαυμαστές της.

Τα πέντε κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε μια γυναίκα να έχει στη γκαρνταρόμπα της είναι ένα ωραίο μαύρο σίγκαρετ παντελόνι το οποίο λατρεύω, μια πένσιλ φούστα, ένα ωραίο τζίν παντελόνι, και ένα μίνι μαύρο φόρεμα ή ένα τέλος πάντων ένα σέξι φόρεμα με το οποίο πραγματικά θα αισθάνεται καλά

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που επιλέγει για τις δημόσιες εμφανίσεις της γίνονται ανάρπαστα. Ειδικά αν έχουν προσιτές τιμές.

  Έτσι έγινε και με το τελευταίο άκρως καλοκαιρινό σύνολο της.  Το αμάνικο καρό φόρεμα Shoshanna, το ψάθινο καπέλο Madewell και τα δερμάτινα σανδάλια από Sarah Flint μέσα σε λίγες ώρες εξαντλήθηκαν  

"Αναστήθηκε" η Βασίλισσα Ελισάβετ

Το κοκαλάκι της νυχτερίδας έχει η Βασίλισσα Ελισάβετ… Παρά τις φήμες που την ήθελαν να είναι στα τελευταία της, η αυτού μεγαλειότης έκανε νέα δημόσια εμφάνιση, ήταν μάλιστα σε μεγάλη φόρμα…

Με συνολάκι στο αγαπημένο της καναρινί χρώμα, η 92χρονη μονάρχης πήγε στην τελετή των Κλειδιών. Έλαβε το κλειδί του Εδιμβούργου και έκανε τους εχθρούς της να σκάσουν….

Το πανάκριβο δώρο των Μπέκαμ στην κόρη τους

Η φίλη της βασίλισσας πάντως, Βικτόρια Μπέκαμ πήγε για ιππασία. Ντυμένη σαν αμαζόνα καβάλησε τα άλογα με την κορούλα της Χάρπερ.  Συνδύασαν βόλτα και προπόνηση.

Τη χρειάζεται άλλωστε η μικρή, ώστε να είναι έτοιμη, να ιππεύει με το πανάκριβο πόνι των 7900 ευρώ που της χάρισαν οι Μπέκαμ για τα έβδομα γενέθλια της.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top