Με… απειλές έκανε πρόταση γάμου στην καλή του ο Χρανιώτης

Ανατρεπτικός για μια ακόμα φορά ο ηθοποιός

Μία εβδομάδα μετά από το γάμο του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα στο γραφικό ξωκλήσι της Κυρά Ξένης στην Τήνο, το περιοδικό People αποκαλύπτει πώς ο γνωστός ηθοποιός έκανε την πρόταση γάμου στην καλή του. 

Ο «Χραν», όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του στο Survivor ήταν ανατρεπτικός και αυτή τη φορά. Όπως αναφέρει το περιοδικό το μεγάλο «ναι» από την Γεωργία ειπώθηκε σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, υπό το φως της Πανσελήνου στη Χαλκιδική, όπου βρισκόταν το ζευγάρι, καλεσμένο του καλού φίλου του Γιώργου, Ηλία Λόγγου. 

Τότε λοιπόν ο ηθοποιός πρότεινε στην καλή του να πάνε μια βραδινή βόλτα στη θάλασσα με το SUP στην παραλία Σάνη. Η Γεωργία, γνωρίζοντας την αγάπη του καλού της για το συγκεκριμένο sport τον ακολούθησε χωρίς να υποπτεύεται τίποτα για τη συνέχεια. 

Όταν έφτασαν στα ανοιχτά, ο Γιώργος βούτηξε στη θάλασσα και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, βγάζοντας από την τσέπη του μαγιό του ένα μονόπετρο που είχε φέρει από την Καραϊβική. 

«Την απείλησα πως αν δεν μου πει το “ναι”, θα την αφήσω μεσοπέλαγα» είπε μετά γελώντας στους φίλους του και φυσικά η Γεωργία δε θα μπορούσε να μην πει το «ναι».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top