Κατερίνα Γερονικολού: Ανοίγει τα χαρτιά της μιλώντας πρώτη φορά για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

"Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει’’

Γερονικολού: Τι λέει για τη σχέση της με τον Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Από τις ικανότερες και πιο σαγηνευτικές ηθοποιούς της νέας γενιάς.

Ετοιμάζεται να υποδυθεί τη Λίζα Πετροβασίλη στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και με αφορμή αυτό το γεγονός παραχώρησε συνέντευξη στη Reallife και μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Είστε ζευγάρι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, έχει βγει η είδηση σε εφημερίδες και περιοδικά και είδαμε παπαράτσι φωτογραφίες σας πρόσφατα. Σε ενοχλεί η δημοσιότητα;

Τίποτα δεν με ενοχλεί, απλώς δεν νιώθω άνετα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, δεν είμαι έτοιμη να πω κάτι. Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί. Για την ώρα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι παίζουμε με τον Γιάννη στην ταινία "Bachelor 3", που γυρίζεται αυτή την εποχή, γεμίζοντάς με χαρά. Νομίζω ότι το σενάριό της είναι δυνατό και έχει μεγάλες εκπλήξεις και πολλές ανατροπές.

Τι σου αρέσει περισσότερο στον Γιάννη;

Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας (σ.σ.: γελάει πονηρά). Αυτό σου αρκεί; Σου τονίζω ξανά πώς είναι νωρίς ακόμα και δεν είμαι έτοιμη να πω κάτι παραπάνω από το ότι ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί. Γενικά το πιστεύω αυτό. Δεν μου αρέσει να μιλάω για κάτι -πόσο μάλλον όταν είναι τόσο λεπτό- όταν είναι στην αρχή του. Και για το "Χτυποκάρδια στο θρανίο", που ήταν η αφορμή για να κάνουμε αυτή την κουβέντα, είναι νωρίς να πω κάτι συγκεκριμένα, γιατί είναι υπό διαμόρφωση η παράσταση που φτιάχνουν με μεράκι οι Θεατρικές Σκηνές και ο Λάκης Λαζόπουλος. Έχω μεγάλη χαρά που θα είμαι στη δουλειά αυτή, αλλά πώς να πω λεπτομέρειες όταν σχεδιάζεται και δεν έχω σαφή εικόνα γι' αυτήν»;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top