''Κλέβουν'' την παράσταση οι καλλονές σύντροφοι των Μέσι, Ρονάλντο και Νειμάρ!

Τρεις θεές της ομορφιάς

Μέσι, Ρονάλντο και Νεϊμαρ είναι οι τρεις σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, που συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας στο μουντιάλ της Ρωσίας.  Την ίδια ώρα όμως την παράσταση κλέβουν  και οι τρεις καλλονές που τους συντροφεύουν.

Μεσι και Αντονελα,  Ροναλτο και Τζορτζινα, Νειμαρ και Μπρουνα."Ζευγάρια φωτιά"  που κόβουν την ανάσα  εντός  κι… εκτός γηπέδων. Την ωρα που οι τρεις σούπερ  θα φλερτάρουν με την στρογγυλή θέα, με έπαθλο  το παγκόσμιο κύπελο …

Οι τρεις  θεές της ομορφιάς,   θα φλερτάρουν, στις πασαρέλες τις  εξέδρας... με το δικό τους, τρόπαιο. Αυτο της γήινης  ματαιοδοξίας..  

Μιλώντας πάντα ποδοσφαιρικά,  η Antonella Roccuzzo η κυρια  Μέσι δηλαδή είναι  παίκτης…εγκεφαλικός. Χτυπά την κατάλληλη στιγμή, κι όταν το κάνει όπως στις διακοπές στην Ibiza, μονοπωλεί τα  εξώφυλλά  κλέβοντας τη δόξα από τον Μεσι.

Το αντίπαλο δέος, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ η μούσα του Κριστιάνο. Μοντέλο μεγάλων οίκων μόδας και με σπουδές στο κλασσικό χώρο,  είναι παίκτης τακτικής..   Διαδέχτηκε αθόρυβα, την εκτυφλωτική Ιρινα Σαικ.

Πήρε φανέλα βασικού, απέκτησε δίδυμα με τον Κριστιανο και πλέον εντυπωσιάζει παίζοντας μπάλα υψηλών προδιαγραφών... Όσο  για την εκρηκτική  Μπρούνα όπως και ο Νειμαρ  σνομπάρει τα συστήματα  και παίζει φουλ επίθεση…  ξανακέρδισε  την καρδιά του Βραζιλιανού άσσου και θέλει να κατακτήσει και τη χρυσή μπάλα της ομορφιάς.

Κι αν  στο Μουντιάλ τα γκολ, το  ταλέντο και η τύχη λύσουν την ποδοσφαιρική εξίσωση, η λύση για τον αλγόριθμο  της ομορφιάς αγνοείται  ίσως η Μόσχα να κρύβει το μυστικό.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top