Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θα παίξει τον ρόλο της Ζώης Λάσκαρη στο «Μαριχουάνα Στοπ»

Βάλαρης: «Δεν έκανα ποτέ πρόταση στην Καλογρίδη»

Το «Μαριχουάνα Stop» θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι τον ερχόμενο χειμώνα σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη και τρία ήταν τα ονόματα που είχαν ακουστεί για τον ρόλο της Ζωής Λάσκαρη.

Τα ονόματα ήταν: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Δούκισσα Νομικού και η Νατάσα Καλογρίδη, με την τελευταία να έχει αρνηθεί το ρόλο.

Η ίδια η Ντορέττα Παπαδημητρίου «Στη Φωλιά των Κου Κου» είχε παραδεχτεί πως έχει γίνει η πρόταση και στην ίδια, αλλά εκείνες τις μέρες ήταν ακόμα σε συζητήσεις.

Οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Βάλαρης στο «Happy Day» θα υποδυθεί την Καίτη Λαγοπούλου που κινηματογραφικά αποδόθηκε από τη Ζωή Λάσκαρη.

«Δεν έκανα ποτέ πρόταση στη Νατάσα Καλογρίδη, δεν ξέρω πως βγήκε αυτό. Το είχα προτείνει στη Δούκισσα, είχαμε μιλήσει. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα δουλέψουμε οπωσδήποτε. Η Ντορέττα θα είναι η Καίτη Λαγοπούλου, την οποία υποδύθηκε η αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη. Μπορεί να έχουμε και τολμηρές εμφανίσεις. Θέλω να είναι τολμηρό το μιούζικαλ. Κι ο Δαλιανίδης είχε τολμηρές σκηνές», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Βάλαρης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top