Ορκισμένη εχθρός του Νότη Σφακιανάκη η Αλβανίδα δημοσιογράφος Φάτμα Χατζιαλίου

Τι δήλωσε αποκλειστικά στο Star

Μια ορκισμένη εχθρό έχει δημιουργήσει ο Νότης Σφακιανάκης στην Αλβανία. Είναι μια από τις πιο εκρηκτικές δημοσιογράφους των Τιράνων. Στο όνομα της τα νούμερα της τηλεθέασης παραληρούν.

Ο Νότης Σφακιανάκης μπορεί να τα βρήκε με το αλβανικό κοινό και η συναυλία του να ήταν sold out, όμως  δεν τα βρήκε με όσους τον μποϊκοτάρισαν .

 «Στην Αλβανία είσαι θες δε θες, εδω στην Αλβανία που έχεις φτύσει εδω θα γλύψεις , τον μποϊκοτάρω», είπε η Αλβανίδα δημοσιογράφος Φάτμα Χατζιαλίου.

Η μεγαλύτερη εχθρός του στα Τίρανα  ακούει στο όνομα Φατμα Χατζιαλίου και είναι η δημοσιογράφος που πρωτοστάτησε στο μποϊκοτάζ εναντίον του. Η επίθεση της στον Σφακιανάκη προκάλεσε αίσθηση τόσο στην Αλβανία όσο και στην Ελλάδα. «Είναι φασίστας και λίγα είπα» λέει σε συνέντευξη της στο Star .

Η 33χρονη  Φατμα είναι αρχισυντάκτρια αλβανικού site,παρουσιάστρια της δημοφιλέστερης ψυχαγωγικής εκπομπής στην Αλβανία ,"Τhumb", δηλαδή το τσίμπημα  της μέλισσας. Οπως και τα λόγια της. Είναι το αγαπημένο παιδί των πανελ. Ανοιγει το στόμα της και η τηλεθέαση χτυπά κόκκινο .

Είναι μητέρα ένας 3χρονου αγοριού λατρευει τα ταξίδια και το αψεγάδιαστο στυλ .Θυμίζει Fashion blogger και ποζάρει με απίστευτη άνεση στο φακό.Χόμπι της η μουσικη.Ταλέντο της; Να προκαλεί με τον εκτηκτικό της χαρακτήρα όπως και έκανε με τον Σφακιανάκη

ΝΟΤΗΣ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΕΛΗΔΕΣ

Μπορεί στα τραγούδια του να μας υμνεί όμως στην προσπάθεια του να «κολακεύσει» και να απολογηθεί στο Αλβανικό κοινό , αποκάλεσε τους Έλληνες τεμπέληδες.

 «Οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν να εργαστούν δηλαδή δίνεις εργασία και σου λέει εγώ θα γίνω σερβιτόρος; Ρε φίλε σερβιτόρος, γιατί κακό είναι να είσαι σερβιτόρος ;"

Φαίνεται πως οι ισορροπίες για τον Σφακιανάκη είναι άγνωστη λέξη.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top