Παντρεύτηκαν Meghan Markle και πρίγκιπας Harry - Ο παραμυθένιος γάμος στο κάστρο Windsor

Η ηθοποιός έγινε... Δούκισσα του Σάσσεξ

Πρώτη δημοσίευση: 19-05-2018 13:30

 

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle το μεσημέρι του Σαββάτου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο παλάτι του Ουίνδσορ σε έναν παραμυθένιο γάμο που θα αφήσει εποχή. 

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Το πρώτο φιλί ως... παντρεμένοι και η πομπή με την άμαξα

Ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι Τζάστιν Ουέλμπι, πνευματικός ηγέτης της Αγγλικανικής Εκκλησίας, ο οποίος τέλεσε τον σημερινό γάμο, τους ονόμασε συζύγους. 

Νωρίτερα, ο Harry φόρεσε τη βέρα στο δάκτυλο της Meghan και εκείνη έκανε το ίδιο στον Harry, αφού πρώτα το ζευγάρι απάντησε στον αρχιεπίσκοπο ότι δέχεται ένας τον άλλον ως σύζυγο, ακολουθώντας την παράδοση, σε μια θρησκευτική τελετή πολύ συγκινητική τελετή ενώπιον 600 καλεσμένων εκ των οποίων η βασίλισσα Ελισάβετ και πλήθος διασημοτήτων.

Η Meghan Markle φόρεσε βέρα από χρυσό Ουαλίας, δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ η βέρα του πρίγκιπα είναι πλατινένια με ιδιαίτερο φινίρισμα. 

Και οι δύο βέρες κατασκευάστηκαν στο κοσμηματοπωλείο Cleave and Company, το οποίο έφτιαξε και το δακτυλίδι των αρραβώνων της Meghan. 

H ηθοποιός, η οποία μετά τον γάμο γίνεται Δούκισσα του Σάσσεξ, ήταν… Εγγλέζα στην ώρα της και δεν έστησε τον γαμπρό! 

Στις 2 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) φορώντας ένα κομψό λευκό νυφικό του οίκου... Givenchy,  το οποίο αναδείκνυε την κομψή σιλουέτα της, έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο παλάτι του Ουίνδσορ.

 

 

Στην εκκκλησία μπήκε μόνη της μαζί με τα παρανυφάκια και στη συνέχεια τη συνόδευσε ο πεθερός της, πρίγκιπας Κάρολος, μέχρι τον γαμπρό, o οποίος ήταν πολύ συγκινημένος. 

Λίγο νωρίτερα, η 36χρονη μέλλουσα πριγκίπισσα απαθανατίστηκε στο αυτοκίνητο με τη μητέρα της, Doria Ragland, την ώρα που έφευγε από το πολυτελές ξενοδοχείο Cliveden House. 

Εκεί έμεινε την τελευταία νύχτα πριν τον γάμο όπου πέρασε όμορφες στιγμές με τη μητέρα της και την φίλη της.

Όπως βλέπετε και στις φωτο, η Μeghan λάπει από ευτυχία. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα κότσο ενώ φοράει διακριτικά κοσμήματα και τιάρα της πριγκίπισσας Μαίρη στο κεφάλι. 

Ο πρίγκιπας Harry έφτασε μαζί με τον κουμπάρο του και αδελφό του πρίγκιπα William φορώντας και οι δύο τις στρατιωτικές τους στολές. 

Τα δύο αδέφλια χαιρέτησαν τον κόσμο που τους επευφημούσε και μετά ο γαμπρός κάθισε στη θέση του, περιμένοντας υπομονετικά την καλή του. 

Την ώρα μάλιστα που η εκθαμβωτική Meghan Markle έφτασε στον ναό, ήταν έκδηλο το άγχος στο πρόσωπό του, ενώ Harry δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από την καλή του. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top