Εκδηλώσεις για τον βασιλικό γάμο σε... κεντρικά ξενοδοχεία της Ελλάδας

Όλοι συντονισμένοι στις οθόνες για την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry

Σαν μοντέρνα Σταχτοπούτα η Meghan Markle ετοιμάζεται να γίνει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Ο έρωτας της με τον πρίγκιπα Harry θα καθηλώσει μπροστά σε οθόνες Βρετανούς και Αμερικάνους που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα.

Όλοι περιμένουν να δουν έναν παραμυθένιο γάμο. Υπολογίζεται ότι θα τον παρακολουθήσουν ζωντανά 2,8δις άνθρωποι σε πάνω από 180 χώρες του κόσμου. Στην Ελλάδα κεντρικά ξενοδοχεία οργανώνουν αύριο ειδικές εκδηλώσεις.

Στο εστιατόριο του Χίλτον, το Βυζαντινό από τις 12μιση έως τις 5 απόγευμα θα έχουν στηθεί 3 μεγάλες οθόνες και θα σερβίρονται βρετανικές λιχουδιές για τους fans του βασιλικού γάμου.

Ο γάμος της χρονιάς εντάσσει την 36χρονη Αμερικανίδα στη σημαντικότερη βασιλική οικογένεια παγκοσμίως, την εισάγει όμως και στην εθιμοτυπία της η οποία αύριο θα ακολουθηθεί με ευλάβεια.

Το βασιλικό πρωτόκολλο μετρά ιστορία αιώνων, προσαρμόζεται όμως και στο σήμερα. Στην τελετή δεν επιτρέπονται τηλέφωνα, έτσι οι fans των social media δεν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν live μετάδοση του μυστηρίου.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top