Αχτσιόγλου - Τζανακόπουλος: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

Φήμες λένε ότι η υπουργός Εργασίας και ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος το πάνε σοβαρά

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Έφη Αχτσιόγλου, είναι το ζευγάρι που απασχολεί τον τελευταίο καιρό τα media, με τις φήμες να υποστηρίζουν ότι τα πράγματα μεταξύ τους όλο και σοβαρεύουν, αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει ήδη γνωρίσει τους γονείς της υπουργού Εργασίας! 

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το περιοδικό «Down Town».

Mπορεί ο Δημήτρης Τζανακόπουλος να είχε απασχολήσει για τον σοβαρό δεσμό του με τη δημοσιογράφο, Στέλλα Γκαντώνα, ωστόσο, όσοι δεν γνωρίζουν, εδώ και λίγο καιρό έχει σχέση με την υπουργό Εργασίας.

Οι κοινές πολιτικές τους καταβολές καθώς και οι δύο ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ και τα υπουργικά τους καθήκοντα τους έφεραν πιο κοντά. Πάντως,  το ζευγάρι αποφεύγει επιμελώς τα φλας της δημοσιότητας! 

Γενικά, προτιμούν στέκια που χαρακτηρίζονται πιο εναλλακτικά, μακριά από in περιοχές προκειμένου να αποφύγουν απρόβλεπτες συναντήσεις. Κρατούν επίσης κρυφό από τον περίγυρό τους αν πρόκειται να συγκατοικήσουν, ωστόσο, το Πάσχα βρέθηκαν μαζί στο Πήλιο, όπου η οικογένεια της Αχτσιόγλου διατηρεί σπίτι στο χωριό Καλαμάκι  και δεν κρύφτηκαν από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αντιθέτως πήγαν μαζί στον Επιτάφιο και την Ανάσταση, ενώ το γεγονός ότι τις ημέρες εκείνες του Πάσχα στο σπίτι ήταν και οι γονείς της υπουργού Εργασίας έδωσε περισσότερη τροφή για σχόλια τύπου «αυτοί οι δύο το πάνε σοβαρά».

Το μέλλον βέβαια θα δείξει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top